굽지 않는 화이트 초콜릿 딸기 케이크? 왜 안 돼! 음 벌써 침이 고이는데 당신은 어때요?
Tukaj najdeš recept za odlično poletno sladico. Torta z belo čokolado in jagodami brez pečenja bo hitro pripravljena, pa še pečice ne boš rabil prižgati! Super, kajne?
성분:
반죽
- 비스킷 250g
- 버터 80g
Bela krema
- 화이트 초콜릿 200g
- 100 g smetane za stepanje ali za kuhanje (za topljenje čokolade)
- 휘핑 크림 200g
- 10 g želatine (1/4 za belo kremo, 3/4 za roza kremo)
Roza krema
- 딸기 300g
- 설탕 50g
- 00 g smetane za stepanje
준비:
Jagode narežite na drobne koščke in jih kuhajte s sladkorjem 5 minut, da se sladkor stopi. Maso, še vročo, prelijte v multipraktik in jo zmešajte. Dodajte 3/4 želatine, ki ste jo predhodno pripravili tako, da ste žlico želatine pomešali s 5 žlicami vode. Belo čokolado stopite v 100 ml smetane za stepanje ali kuhanje in v to maso dodajte 1/4 preostale želatine. Kekse zdrobite in pomešajte s stopljenim maslom in maso nato razporedite po pekaču za torto. Pekač predhodno obložite s papirjem za peko, da bo torta lepše videti.
Ohlajeno maso bele čokolade zmešajte z 200 ml smetane za stepanje, ki ste jo predhodno stepli, in maso razporedite po testu. Postavite v hladilnik za 20 minut. Nato dodajte roza maso, ki ste jo naredili na enak način kot belo (mešanje jagod in smetane za stepanje). Postavite v hladilnik za vsaj 6 ur. Pa sladek dober tek!