fbpx

호텔 에브로파

Celjski Hotel Evropa se po prenovi ponaša z verjetno najboljšo restavracijo v Celju. So dobno urejena notranjost nakazuje na prav takšen pristop k hrani, za kar poskrbi večkrat nagrajeni Marko Pavčnik, ki vodi svojo ekipo kuharskih virtuozov. Vrhunski natakarji in izobraženi sommelier poskrbijo za enkratno ...

기본 정보
주소
호텔 에브로파
Krekov trg 4
첼레
일정
vsak dan od 12. do 23. ure
연락하다
(03) 426 90 00

Celjski Hotel Evropa se po prenovi ponaša z verjetno najboljšo restavracijo v Celju. So dobno urejena notranjost nakazuje na prav takšen pristop k hrani, za kar poskrbi večkrat nagrajeni Marko Pavčnik, ki vodi svojo ekipo kuharskih virtuozov. Vrhunski natakarji in izobraženi sommelier poskrbijo za enkratno kulinarično doživetje. Glede na to da restavracija sprejme osemdeset gostov, je lokacija idealna za različne pogostitve ali praznovanja, vseeno pa se bomo največkrat razvajali v bolj intimnem vzdušju. Cel teden v Evropi ponujajo kosila, kjer imamo na izbiro “mesnim gourme” ali “ribjim gourme”. Ponudba se spreminja, odvisno od sezone, vseeno pa so zvesti tudi stalni ponudbi. Tako lahko začnemo pojedino z gosjimi jetri ali bivoljo mocarelo s paradižnikom in baziliko. Če smo privrženci juh, moramo nujno poskusiti govejo s fritati ali krompirjevo s tartufovim oljem in škampom, okusu tartufov pa sledimo še z dušeno hobotnico na tartufovem pireju. Morda nas premami popečena kapesanta s cvetačno kremo ter rozinami in kaprami. Ribji del jedilnika sloni na dnevnem izboru svežih rib, odločimo pa se lahko tudi za tunin steak, brancina, postrv ali škampe. Pri mesnih jedeh se ustavimo pri junječjem biftku ali rostbifovi taljati, ponuja pa se nam tudi telečji medaljon s portovcem in gosjimi jetri. Za sladki zaključek nam ekipa Marka Pavčnika ponuja nabor sladic, od čokoladne pene, prek panakote, do angleške limonine pite.

Next
Ruj

2004년부터 당신과 함께

연도부터 2004 우리는 도시 트렌드를 연구하고 열정으로 영감을 주는 최신 라이프스타일, 여행, 스타일 및 제품에 대해 매일 팔로워 커뮤니티에 알립니다. 2023년부터 글로벌 주요 언어로 콘텐츠를 제공합니다.