어제 우리는 가장 영원한 디저트인 아이스크림에 특별히 헌정된 날을 축하했습니다. 전통적인 맛은 우리 입맛에 잘 알려져 있지만 문제는 마요네즈의 맛을 얼마나 좋아할 것인가이다. 감히 그런 아이스크림을 먹을 수 있겠습니까?
Jagoda, banana, gozdni sadeži … tradicionalni okusi sladoledov so preteklost, saj boste na Škotskem odslej lahko uživali tudi v sladoledu z okusom majoneze.
Če imate tako radi majonezo in jo jeste ob vsakem obroku, je potem ta novica, da boste uživali tudi v sladici z majonezo, razlog za veselje. Sladoledna trgovina ICE v Falkirku na Škotskem je pred dnevi ljubitelje sladoleda navdušila z novim okusom.
Pri pripravi sladoleda niso eksperimentirali, temveč so v sladoled vmešali Hellmann’sovo majonezo, ki je sestavljena iz jajčnih rumenjakov in olja. Sladoled po navadi že vsebuje jajca, ki ustvarijo gladko teksturo, tako da majoneza zgolj prispeva k še večji kremastosti sladoleda.
Drzni degustatorji že okušajo ta edinstveni okus, drugi pa si ga ne upajo niti poskusiti. Si med pogumnimi ali tistimi, ki raje uživajo v preizkušenih okusih?
추가 정보:
instagram.com