Sendviči, ki jih pripravimo iz tortilj, so izredno praktični, saj ostanejo sveži dolgo časa in so idealna izbira za “take away” kosilo. Narezani na debelejše kolobarje popestrijo vsako druženje s prijatelji. Enostavno, a tako zelo prefinjeno.
4인분 재료:
- 1 korenje
- 4 listi hrustljave ledenke
- sveže iztisnjen sok limone
- 소금
- 후추
- feta sir
- 4 kosi tortilje
- 8 rezin kuhanega pršuta/dimljenih piščančjih prsi/avokada
- lonček posušenih paradižnikov v olju
프로세스:
Zelenjavo operemo, korenček nastrgamo, avokado in solato narežemo na primerno velike koščke. V posodi zmešamo korenček, zeleno solato, limonin sok, sol, poper in nadrobljene kocke feta sira. Namaz enakomerno razporedimo po 4 tortiljah in vse skupaj obložimo z izbranim mesnim polnilom. Vegeterijanci naj posežejo po rezinah avokada. Okrasimo s sušenimi paradižniki in zvijemo v tesne zvitke. Zvitke tesno ovijemo s folijo in vsaj za eno uro postavimo v hladilnik.