fbpx

Takod Dos

O mehiški restavraciji Takos v starem delu Maribora smo na teh straneh že pisali in ugotovili, da se obisk prav gotovo splača. Ob širitvi Maribora pa se je razširil tudi Takos in tako v Europarku v Mariboru najdemo Takos Dos. Variacija na temo? Težko rečemo, dejstvo pa je, da je drugi Takos bolj namenjen ...

기본 정보
주소
Takod Dos
Europark, Pobreška 18
마리보르
연결
일정
od ponedeljka do petka od 9. do 22. ure, sobote od 8. do 22. ure
연락하다
(02) 320 38 63

O mehiški restavraciji Takos v starem delu Maribora smo na teh straneh že pisali in ugotovili, da se obisk prav gotovo splača. Ob širitvi Maribora pa se je razširil tudi Takos in tako v Europarku v Mariboru najdemo Takos Dos. Variacija na temo? Težko rečemo, dejstvo pa je, da je drugi Takos bolj namenjen nakupovalnim nomadom, ki jih po ali med napornim nakupovanjem začne preganjati praznina v želodčkih. Vsak dan med 11. in 16. uro nam ponudijo kosila, ki so sestavljena iz juhe ter ene od dvanajstih izbranih jedi. Izbiramo med različnimi tacosi, musako, več vrstami mesnih jedi, solato, celo file škarpene si lahko privoščimo. A to so šele kosila, jedilni list ponuja pa še veliko več. Začnemo s predjedmi, kjer moramo še posebej omeniti ocvrte jalapeno feferone, polnjene s skuto. Nadaljujemo lahko z dnevno juho ali pa kar takoj “napademo” ponudbo mehiških tortilj z različnimi nadevi, ob katerih bodo zadovoljni tudi vegetarijanci. Še vedno je za prvovrstno doživetje mehiške hrane potrebno poskusiti “fajitas”, neke vrste “naredi-si-sam tacos”. Za španske navdušence bo prava izbira paella, ljubitelji morske hrane pa bodo prišli na svoj račun s škarpeno ter kozicami z mehiškim pridihom, filejem lososa z morsko omako ali tune z limeto in olivnim oljem. Če nas je nakupovanje še posebej močno izmučilo, si povrnemo moči s katero od mesnih jedi. Iz kuhinje se kar širijo vonjave piščanca ter rebrc na žaru z različnimi omakami, od arašidove, do čokoladne, “pravi moški” pa se bodo spopadli s T-bone steakom, ki bo nasitil še največje lakotnike. Zmerni jedci se bodo zadovoljili tudi z veliko izbiro solat, za konec pa seveda prija še nekaj sladkega, česar se zavedajo tudi v tem mehiškem “bistroju”.

Previous
프레고

2004년부터 당신과 함께

연도부터 2004 우리는 도시 트렌드를 연구하고 열정으로 영감을 주는 최신 라이프스타일, 여행, 스타일 및 제품에 대해 매일 팔로워 커뮤니티에 알립니다. 2023년부터 글로벌 주요 언어로 콘텐츠를 제공합니다.