当您时间紧迫但仍想自制饼干时,微波炉花生饼干会特别方便。您只需要一些原料和很少的时间。为什么要等半个小时才能在烤箱中烘烤饼干,而用微波炉烘烤饼干只需不到三分钟呢?
食谱
谁不记得小时候的可口可乐软糖?这些甜蜜的小凝胶可口可乐复制品。好吧,现在你已经长大了,你可以制作真人大小的可口可乐口味和形状的软糖了!您所需要的只是一瓶可口可乐和一些额外的成分。我们在下面为您提供完整的食谱。
To je edini recept za rumove kroglice, ki ga morate poznati! Zakaj? Ker za pripravo ne potrebujete pečice in kuhalnika, ker se vam ne morejo ponesrečiti, ker ga lahko pripravite skupaj z otroki in ker lahko kroglice naredite iz sestavin, ki jih že imate doma, tudi iz kakšnih starih piškotov, ki jih nikakor ne spravite v promet.
Ni ga čez preprost recept! Čokoladna kita je slastna sladica iz malo sestavin in dokaz, da omamni posladek s sabo nujno ne potegne gore korakov, ur priprave, dolgotrajne peke in kuharskega znanja. Za vse mame, ki so jim hčerke že toliko odrasle, da jim več ne pustijo spletati kitk, je tole čudovito nadomestilo! Pa tudi vsi drugi bodo s tem prišli na svoj račun.
是的,你没有看错,有一种单一成分的巧克力慕斯食谱!除了黑巧克力之外,你不需要任何东西来制作这种你无法称赞的淡巧克力甜点。看看如何走捷径制作这道美味的甜点,并跳过制作慕斯的复杂过程。
Veste, kaj je gužvara? Kdo pravi, da so srbska hrana samo čevapčiči in pleskavice?! Ljubitelji srbske kuhinje boste prav tako prišli na svoj račun z receptom za gužvaro, ki ji pravimo tudi srbska gibanica (tudi sirov zavitek). Enostavna, okusna brezmesna jed, s katero si bodo oblizovali prste prav vsi! Pozabite na burek!
Jota, le kdo nima rad te goste enolončnice? Čeprav se zdi, da pravi recept zanjo poznajo le babice in da res dobro joto dobimo le v gorskih kočah, pa je resnica daleč od tega. Joto lahko pripravi vsak, tudi kuhalnice nevešč kuhar in v nadaljevanju vam bomo z receptom za joto za začetnike dokazali, da znate tudi vi pripraviti enolončnico za prste oblizniti!