Bajadera je ena tistih sladic, za katero le redki še niso slišali, in ena tistih sladkarij, ki jih tako radi poklanjamo ob posebnih priložnostih. Bližajo se prazniki in z domačo bajadero na pladnju bodo vaši gosti vedno rade volje našli še nekaj prostora v želodčku. Tako dobra je namreč, da se ji preprosto ne da upreti. In za pripravo sploh ne potrebujete pečice, saj jo pripravite brez peke, pa tudi kuharskega znanja ne!
食谱
蛋酒是冬季必不可少的伴侣。为什么?因为它温暖你,因为它甜蜜,因为它让你饱足,因为它闻起来令人陶醉。这是一种来自我们祖母食谱的美味酒精饮料,也是意大利滑雪胜地小屋的商标。您也可以在家自己调制一杯同样美味、泡沫丰富、芳香四溢的鸡蛋利口酒;这是食谱!
Maskarponejeve kocke so enostavno pripravljena sladica, ki vam ne vzame veliko časa. Bližajo se prazniki in če bi radi poskusili nekaj drugačne so maskarponejeve kocke več kot odličen predlog. Zdaj pa hitro po sestavine, zahvalite pa se nam lahko kasneje!
你喜欢橄榄吗?咸味零食怎么办?那么我们有一个很棒的食谱给你,一石二鸟。十一月是橄榄收获的季节(一年中的最后一次收获),这意味着将会有大量的新鲜橄榄。如果您不打算腌制它们,这里有一个美味又健康的替代品:烤橄榄作为美味小吃。
自制赏金巧克力棒,一种用椰子粉和巧克力打顶的甜点,在家10分钟就能做好!这比去商店买正品还要快!您只需要四种原料,无需任何烹饪技巧即可准备!
Recept za sladko medeno liziko s sivko in pozlato se sliši grozno zapleten, in če ste se že kdaj lotili izdelovanja trdih sladkarij, veste, da to ni tako preprosto, kakor se zdi na prvi pogled. Lepo oblikovani bomboni in lizike namreč za svoj nastanek zahtevajo visoke temperature in hitre roke, ko je treba vroč sirup preliti na papir za peko, kjer se strdi v želene oblike. Toda presenečeni boste, kako lahko je narediti medene lizike s sivko in pozlato, ki prevzamejo s prikupnim videzom in čudovitim okusom. Tukaj je recept za lizike, ki jih boste oboževali …
健康的披萨?哪有这回事!哦,怎么样!您可能从未想过在节食期间可以将披萨纳入您的菜单中,但是花椰菜披萨,世界上最健康的披萨,您可以问心无愧地享用。它的卡路里和 OH(几乎)用一只手的手指就能数出来,而且由于它不含面粉,因此也适合任何避免麸质的人。