Recept za sladko medeno liziko s sivko in pozlato se sliši grozno zapleten, in če ste se že kdaj lotili izdelovanja trdih sladkarij, veste, da to ni tako preprosto, kakor se zdi na prvi pogled. Lepo oblikovani bomboni in lizike namreč za svoj nastanek zahtevajo visoke temperature in hitre roke, ko je treba vroč sirup preliti na papir za peko, kjer se strdi v želene oblike. Toda presenečeni boste, kako lahko je narediti medene lizike s sivko in pozlato, ki prevzamejo s prikupnim videzom in čudovitim okusom. Tukaj je recept za lizike, ki jih boste oboževali …
烹饪
您想尽快削土豆皮吗?我们为您准备了一个厨房技巧,可以节省您大量的时间和清洁工作!据说土豆带皮煮熟后味道更佳。但厨房用具诱使我们在土豆生的时候就剥皮。错误!最快的去皮方法是煮熟,而且不需要任何工具。你所需要的只是一碗冰水!
健康的披萨?哪有这回事!哦,怎么样!您可能从未想过在节食期间可以将披萨纳入您的菜单中,但是花椰菜披萨,世界上最健康的披萨,您可以问心无愧地享用。它的卡路里和 OH(几乎)用一只手的手指就能数出来,而且由于它不含面粉,因此也适合任何避免麸质的人。
谁不知道 Twix,一种裹着巧克力的棒状焦糖甜点?对于所有喜欢这种甜点的人来说,我们有一个巨大版本的 Twix 的终极配方,它和原来的一样好!不到一学时就可以做好,而且无需烘烤即可制作!
在十月份的烹饪学院——CITY CHEF,学员们在重新装修的博世和西门子沙龙里,近距离地欣赏了意大利美食,并在愉快的陪伴下再次品尝了每一盘菜肴。一份是卡普雷塞沙拉,一份是配牛肝菌和虾的面疙瘩,一份是生“西西里”馄饨,甚至意大利提拉米苏也没有留到后面。同时,我们还配了一滴ruj,一次是一杯ribula,一次是sauvignon,第三次是chianti,但连Jamnica赛事的官方水都没有缺少。
Recept za jabolčno tortico brez pečenja je kot nalašč za jesen, ko je jabolk v izobilju in nam ob večerih prija nekaj sladkega. Preizkusite nekaj novega in v družbi najdražjih pripravite zdravo sladico, ki ne potrebuje pečenja in v trenutku izgine s krožnikov …
秋天蘑菇又出现在我们的盘子里,以蘑菇煎饼的形式,全家人都会舔手指。蘑菇含有多种维生素,对我们的健康极其有益,但不要告诉孩子们这一点,因为煎饼是对他们的奖励,而不是“胡萝卜和西兰花”。
Najpreprostejša dekoracija torte s čokolado vključuje dve tvoji najljubši stvari: čokolado in folijo z mehurčki. Ta preprosta metoda okraševanja, ki da izjemen rezultat, pa je še bolj zabavna in terapevtska kot pokanje zračnih mehurčkov ali sladkanje s čokolado.
Kaj je Golden? Zamislite si avtomobil Bentley, uro Rolex, zvočnike Bang & Olufsen, hotel Hilton. Okej, v mislih imate nekaj prestižnega, nekaj ekskluzivnega, nekaj, česar si ne more privoščiti vsak, nekaj najboljšega, kar dobite na tem svetu. Zdaj, ko smo vas zapeljali v pravo sfero, pa vam predstavljamo olivno olje z lističi iz 24-karatnega zlata blagovne znamke "Golden, hrana za dušo in užitek", za katero stoji 23-letni ekonomski tehnik Kristjan Podgornik, ljubitelj umetnosti, dobre hrane, lepih stvari in hedonist. Z njo promovira vrhunske slovenske organske izdelke, ki jim dodaja prestiž – zlato! To prihaja v obliki 24-karatnih zlatih lističev. Po olivnem olju boste lahko kmalu zaužili tudi sok, vodo in med z zlatom!
Zate imamo najzabavnejši način priprave jajčnih omlet, ki si ga kdaj videl. Ne samo da vključuje malo packanja, malo pospravljanja in veliko zabave, pripraviš lahko več omlet hkrati, in to na samo eni grelni plošči! Kakšna čarovnija je to, sprašuješ? Preveri v nadaljevanju.