Moritz Eis 不仅仅是冰淇淋——尽管它很漂亮,而且人们说你不会忘记它。这是一个故事,是一群有趣的人在做“生意”的同时享受乐趣。 “我们是莫里茨·艾斯。我们非常喜欢冰淇淋,所以每天都会制作 100 份 % 天然口味冰淇淋。”这个来自奥地利和塞尔维亚的团队介绍道,他们的创意永远不会枯竭。
烹饪
如果你今年夏天要去伦敦旅行,La Gelatiera 绝对是那里最受欢迎的冰淇淋之一。来自柏林的 Vanille Marille 也很可爱——精品且出色。
Eksperta iz univerze Stanford- eden med njima Slovenec dr. Jure Leskovec- sta lani preučevala evolucijo okusa ljubiteljev piva, saj sta želela dognati kako bi lahko pivopivcu s kar največjo uspešnostjo priporočili primerek iz 'zelenega zlata' in zadeli njihov okus. Ena od 'razsodb' študije namreč je, da imajo poznavalci afiniteto do okusov, ki so izven brbončnega dometa novinca, na podlagi ocen 'uporabnikov' piva na strani ratebeer.com, pa je nastala lestvica najboljših 20. Lestvica, ki jo te dni objavljajo vsi svetovni mediji. Namreč sezona pitja piva je na vrhuncu!
《又好又便宜》是一本精美的食谱,里面充满了精彩的食谱,适合每个喜欢吃优质、美味和便宜食物的人。借助简单的食谱,从现在开始,我们每天只需 3 欧元就能做出健康的烹饪。最重要的是,这本很棒的食谱是免费的!
Masa za piškote se nam zdi najbolj okusen del peke piškotov in večinoma tudi edini razlog, da se je lotimo. Da bomo od sedaj naprej enkrat za vselej zbežali iz rok salmonele in podobnih nevšečnosti, smo pripravili recept, ki zagotavlja brezskrbno uživanje ob oblizovanju žlic polnih surove mase za piškote.
尽管寿司在我们地区被认为是一种相当具有异国情调的菜肴,但在提供这种由大米和生鱼制成的美食方面,烹饪领域已经有一段时间没有出现干旱了。作为日本料理的经典特色菜,它起源于 7 世纪并非偶然,它的受欢迎程度正在稳步提高,没有尝过它的人越来越少。
Jernejkitchen sta Jernej in Maja – dva ustvarjalna posameznika, ki sta neizmerno ljubezen do hrane in poseben čut za estetiko združila v slovenskem kulinaričnem projektu oz. blogu ki navdihuje in zapeljuje.
Takoj ko vidimo cupcake lepih barv, ki nas omamno vabijo, že (po)mislimo, da so najbrž umetni. Povsem z drugačno filozofijo pa delujejo v Sladkarnici in marmeladnici Lotos. Vse izdelke, razen frozen jogurta, vode Evian in kave Lavazza proizvajajo sami. Izdelani so ročno iz dnevno svežega sadja in surovin, vsi izdelki so brez jajc, brez umetnih barvil, brez ojačevalcev arom in okusov ter brez umetnih konzervansov.