烹饪
Hrana za možgane
Jedrca vseh vrst orehov so užitna, bogata z različnimi olji, uživamo jih presne ali v kuhanih jedeh, najpogosteje v sladicah. Orehovo olje velja za dragoceno specialiteto in ga uporabljamo v izjemno majhnih količinah, najpogosteje za obogatitev okusa solat in različnih prelivov. Oreh ...
甜蜜健康火山花蜜是最知名的蓝色龙舌兰甜味剂品牌——一种糖替代品,血糖生成指数低,甜度是普通糖的四倍。龙舌兰被许多人错误地归类为仙人掌,但它是一种多肉植物,原产于...
Arganovo drevo, "drevo življenja" za puščavske Berbere uspeva samo še na jugo-zahodu Maroka, v okolici Agadirja in Essaouire. Arganovo olje, ki ga uporabljajo v kulinariki in je visoko cenjeno tudi v kozmetični industriji, pridobivajo iz plodov arganovega drevesa. Tradicionalna metoda za pridobivanje olja je zelo ...
原料:1/2 个甜菠萝,1 汤匙摩洛哥坚果油,500 克杏仁,一小撮红辣椒粉,2 汤匙糖粉,2 勺柠檬冰淇淋准备:将冷却的菠萝切成薄片,放在盘子上。倒入混合物...
原料: 1 个西葫芦 100 克全脂干酪 3 汤匙酸奶油 少许盐和胡椒 挤一点酸橙汁 1 汤匙橄榄油 50 克松子 准备: 将西葫芦切成薄片。加盐以释放水分。从其余的一切...