fbpx

Bistro Minutka

Ah, kaj bi dal človek, da bi tu gori, na celini našel dobro morsko hrano. Pa ne tisto, visokokulinarično, cenovno zasoljeno in z morsko ponudbo skrito med visoko kulinariko. Ne, tisto pravo vzdušje hočem, ribje oštarije dol ob morju, kjer ne opletajo z umetelnimi dodatki ribam, ampak jih pripravijo tako, kot se ...

基本信息
地址
Bistro Minutka
Ljubljanska 89
对不起
日程
接触
(01) 721 12 62

Ah, kaj bi dal človek, da bi tu gori, na celini našel dobro morsko hrano. Pa ne tisto, visokokulinarično, cenovno zasoljeno in z morsko ponudbo skrito med visoko kulinariko. Ne, tisto pravo vzdušje hočem, ribje oštarije dol ob morju, kjer ne opletajo z umetelnimi dodatki ribam, ampak jih pripravijo tako, kot se zagre! In glej ga zlomka, včasih je bil v Domžalah, prav tam na križišču en hitroprehranjevalni obrat, danes pa so se, kot kaže, ribjejedci naselili prav na ta vogal. Okusne ribe in drugo morsko hrano lahko sedaj dobimo tudi v Domžalah, in to brez izumetničenosti, temveč ribo “na sebi”. Od sardelic prek osličev in tuninega “šnicla” prek morskega psa, brancina, orade, lignjev, školjk in škampov nas pelje enostavni jedilni list, za prilogo pa bomo dobili tisto, kar se k ribi spodobi, blitvo in krompir ali pa kaj drugega po želji. A vendarle je opozorilo na mestu – vsega, kar je na jedilnem listu, le ne bomo mogli vselej dobiti predse na krožnik. Miran Lovšin, lastnik tega ribjega vogala v Domžalah, namreč prisega na svežino. In če sveže ribe ni v ribarnici, je tudi na krožniku ne bo. Nobenega kompliciranja torej pri morski hrani, a vseeno se okoliški ribjejedci z veseljem vračajo v prav prijeten, čeprav enostaven morski ambient.

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。