二月的最后一个星期三,我们进入了城市烹饪学院的新一季——城市厨师,我们已经并将在西门子陈列室里一起烹饪,仍然是在卡瓦尔厨师和卡瓦尔先生的领导下。罗伯特·戈尔雅克(Robert Gorjak)从葡萄酒中...
Zadnjo sredo v februarju smo zakorakali v novo sezono City kuharskih akademij – City Chef, kjer smo in bomo skupaj kuhali v prodajno-razstavnem salonu 西门子, še vedno pod vodstvom 卡瓦尔的主厨 和 g. Roberta Gorjaka 从 贝尔文葡萄酒学校, ki je tudi tokrat poskrbel, da smo vsako jed primerno zaokrožili z ustreznim vinom. Na februarski akademiji smo tako spoznali kulinarične skrivnosti mediteranske kuhinje in ob pomoči dobrot iz 自然 pripravili caprese ‘’tre pomodori’’, istrski fuži po mediteransko, mariniran jagnječji kotlet s popečeno polento, dagnje in škampe v buzari ter za posladek tiramisu v kozarcu. Za dodatno razvajanje naših okušalnih brbončic pa so poskrbela vina Jakončič.
Foto: Ana Če, www.anacephoto.com.br