《城市杂志》即将开启新一季的烹饪学院,届时将有一系列既定的课程安排。Kaval 餐厅的厨师和 Belvin 葡萄酒学校的葡萄酒大师 Robert Gorjak 将继续带领我们探索西门子展厅的美食目的地。这一次,我们将用蘑菇、栗子等食材为这个美食丰富的秋季增添一抹亮色……
City Magazine začenja novo sezono kuharskih akademij, v že utečeni zasedbi. Kavalovi kuharski mojstri in vinski mojster Robert Gorjak iz vinske šole Belvin, nas bodo še naprej vodili po kulinaričnih destinacijah v razstavnem salonu Siemens. Tokrat bomo kulinarično bogato jesen začinili z gobami, s kostanjem, bučami in drugimi dobrotami, ki so v tem času na voljo v izobilju. Za estetsko plat bodo poskrbeli še pogrinjki Egila. Vsakega udeleženca čaka še welcome drink. Prijave na www.citymagazine.si.