阳光、大海、炎热和假期。与夏天有着千丝万缕联系的东西里还可以加入冰淇淋。虽然你大多购买现成的冰淇淋,但当你意识到你可以制作美味的冰淇淋,只需两种原料即可轻松与 Banjikas 和勺子竞争,无需冰淇淋机,也无需任何烹饪技能,情况可能会改变。爱尔兰专业厨师 Gemma Stafford 与我们分享了她的食谱和示范。
Ste vedeli, da lahko naredite okusen domač sladoled iz le dveh sestavin? Za sladoledno osnovo potrebujete zgolj smetano za stepanje in kondenzirano oziroma zgoščeno mleko. Oboje skupaj čvrsto stepete s stepalnikom, da dobite gladko in penasto teksturo, potem pa po želji le še dodate svoj najljubši okus, kjer lahko domišljiji pustite prosto pot in se igrate s prelivi (npr. s karamelo ali vaniljo), s sezonskim 水果, oreščki, kokosom, piškoti, čokolado, likerjem, itd. Če želite sladoled intenzivnih barv uporabite živilske barve.
阅读更多: 食谱:接骨木浆果意式奶冻
Če nam ne verjamete na besedo, da je tako enostavno, si poglejte posnetek Gemme Stafford, ki preprost recept za domačo pripravo te najstarejše in najbolj priljubljene sladice na svetu uporabi v praksi. Garantirano se po preizkusu ne boste več zatekali k banjicam iz zamrzovalnih skrinj v trgovinah, saj se ta sladoled ne more primerjati s sladoledom, ki ga boste naredili sami.
更多关于作者的信息:
youtube.com