fbpx

Ljubljana Mini Maker Faire 2019: raj za makerje

Ljubljana Mini Maker Faire 2019: raj za makerje

Če radi sestavljate, razstavljate, ustvarjate, raziskujete, se oglasite na Ljubljana Mini Maker Faire 2019, enodnevnem DIY dogodku, na katerem se srečajo zanesenjaki iz cele Slovenije, ki v svojih garažah, delavnicah, tehnoloških centrih ali podjetjih odkrivajo nova znanja. Poleg tega, da si boste lahko ogledali njihove stvaritve in z njimi navezali stik, bodo na dogodku tudi delavnice, izobraževanja in okrogle mize, kjer bo govora o odnosu družbe do tehnologije, znanosti in podjetništva.

重要信息
什么时候?
在哪里?
Fakulteta za računalništvo in informatiko
入场费
无信息。

Ljubljana Mini Maker Faire 2019 je največji enodnevni DIY dogodek v Sloveniji, kjer se srečajo makerji, izumitelji, ustvarjalci, izdelovalci, umetniki, znanstveniki in tehnološki zanesenjaki. Njegov namen je spodbujati radovednost in zvedavosti ter odkrivati nove ideje in znanja.

Razstavljavci prihajajo iz Slovenije in okoliških držav – njihova skupna želja je, da svoje navdušenje nad ustvarjanjem delijo z drugimi. Velik del letošnjega dogodka Ljubljana Mini Maker Faire 2019 pa predstavljajo tudi 工作坊, s katerimi želijo organizatorji navdušiti nad tehniko in podjetništvom čim večji spekter ljudi – pripravili jih bodo namreč vodilni akterji na področju, in sicer Zavod 404, Ljudmila, Fakulteta za elektrotehniko, UNI-KAT, Zavod Mars, Zavod Kersnikova, KID Kibla, Team Cool Tool Slovenija, RogLab, Cirkulacija 2.

Poleg delavnic bodo tudi 讲座圆桌会议, ki so namenjene širši javnosti in se zato izvajajo na odru sejmišča. Teme predavanj in okroglih miz se dotikajo trenutne družbe in odnosa do tehnologije, 科学的podjetništva. Dogodek je namenjen tako otrokom in družinam, kot tudi študentom in vsem, ki bi radi navezali stike z uspešnimi makerji.

更多信息

更多信息:
ljubljana.makerfaire.com

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。