我们都喜欢 Nutella,但没有人喜欢粘手指,这通常是直接从罐子里“偷”这种甜蜜的快乐所造成的。但我们不要放弃——帮助很快就会到来,以我们放在手指上的饼干的形式。意大利设计师保罗·乌利安 (Paolo Ulian) 是“偷”能多益 (Nutella) 巧克力酱这一天才之举的幕后黑手。
Paolo Ulian, italijanski oblikovalec, je zasnoval edinstvene piškotke, s katerimi bomo odslej lažje pomočili prste v Nutello – njegovi piškotki se namreč nataknjeno na prste. Te lahko nato brez skrbi potopimo v čokoladni užitek, brez lepljivih posledic.
阅读更多: 您知道享受 Nutella 酱的四种新方法吗?!
Izdelek je prvič razstavljen na razstavi Pappilan v Bolzanu/Milanu leta 2004, nato pa ga je v letu 2006 pod svoje okrilje vzel italijanski slaščičarski velikan Ferrero. “Prstnih” piškotkov Ferrero še ni dal v proizvodnjo, tako da na žalost še niso dostopni na trgu.
Tako nam zaenkrat ostajajo le goli prsti… in žlice!