每个月我们都会准备六种新的有趣的食谱,所以请努力关注我们并参加 Jamnica 有奖游戏。
成分: file divjega lososa, 100 g sveže špinače, 2 žlici limoninega soka, 3 žlice olivnega olja
准备: Špinačo operemo in jo kar s celimi listi skuhamo na pari, da ohranimo čim več vitaminov. Ko listi “ovenijo”, jih odstavimo in zložimo v skodelico, da dobimo nekakšno zloženko, ki jo potem stresemo na krožnik. Dobro potlačimo, da odcedimo odvečno vodo. Na oljčnem olju spečemo losos, na vsaki strani po nekaj minut, da dobi zlato barvo. Znotraj naj bo rožnate barve. Serviramo na krožnik in pokapljamo z nekaj kapljicami oljčnega olja in limoninega soka.
V kolikor želite oddati svoj glas za pečen losos, izpolnite spodnji obrazec.
[emailpetition id=”20″]