如果您偶尔想用一顿只需 10 到 15 分钟准备的健康美味的早餐犒赏自己,那就吃这些高蛋白的美式香蕉煎饼吧。
Za razliko od običajnih palačink, ki so polne oglikovih hidratov in z malo proteini, so te palačinke prava proteinska “bomba”, ogljikovi hidrati pa se nahajajo le v banani. Glede na to, da ne vsebujejo moke, je njihova tekstura nekoliko drugačna od klasičnih ameriških palačink, vendar so kljub temu okusne in pukaste.
Recept za pripravo 8 palačink:
成分:
- 2 merici proteinov z okusom vanilije (lahko tudi brez okusa)
- 1 velika zrela banana
- 2个大鸡蛋
- 一小撮肉桂
- 一小撮发酵粉
- 盐
过程:
- Pazljivo razdvojite beljak od rumenjaka. Iz beljakov stepite sneg, tako da na začetku uporabite najnižjo kitrost mešalnika in jo postopno povečujete. Na ta nači boste beljakom dodali več zraka in bo zato nastalo več snega.
- V drugi posodi zmešajte rumenjake in ostale sestavine dokler ne dobite gladke zmesi. Nato v zmes postopoma dodajajte sneg in vse skupaj počasi zmešajte z roko, da masa ne izgubi volumna.
- Segrejte ponev na majhnem ognju in najno zlijte 4 žlice mase za palačinke. pecite 60 do 90 sekund na vsaki strani. Palačinke poslužite takoj. Lahko jih jeste samostojno ali pa dodate sadje in grški jogurt.