圣诞节即将来临,许多人已经开始期待着准备圣诞大餐和烘焙糖果。您还可以享用各种鸡尾酒和热葡萄酒来温暖您的心。我们准备了一份圣诞杜松子酒补品的配方,它与普通杜松子酒的区别在于可口的姜饼味道。由于准备起来非常容易,我们邀请您开始准备。
Ali je še kaj lepšega kot ob koncu božične večerje z gin tonikom nazdraviti s prijatelji in družino? Odgovor je da in sicer nazdraviti s posebnim gin tonikom z okusom po božiču.
Božični gin tonik
Recept za božični gin tonik, katerega okus vas bo spomnil na slastne medenjake, je zelo enostaven, zato ni razloga, da ga ne bi preizkusili in z njim navdušili svojih najbližjih.
组成部分
- Sestavine za pikantni amareto:
- 125 ml amaretta
- 1 根肉桂棒
- 1 janeževa zvezdica
- 1 čajna žlička ingverja
- malo naribanega muškatnega oreščka Sestavine za gin tonic:
- 60 毫升杜松子酒
- 90 ml tonika
- 10 ml triple sec likerja
- 一些冰块
方向
- Najprej se lotite priprave pikantnega amaretta. V steklenem kozarcu s pokrovom premešajte amaretto, cimet, janež, ingver in nariban muškatni orešček. Kozarec zaprite in ga pustite stati 1 dan, da se okusi med seboj premešajo.
- Po enem dnevu amaretto precedite. Za kozarec gin tonika boste potrebovali 20 ml amaretta.
- V mešalniku zmešajte 20 ml amaretta, gin, koktejl triple sec in ledene kocke. Mešanico prelijte v kozarec, dodajte še tonik in postrezite.