fbpx
Foto: IG @charlotteslivelykitchen

食谱:巧克力芝士蛋糕,15分钟内准备好

Tole morate poskusiti!

一个简单的巧克力芝士蛋糕,不尝试就是一种罪过!

Cheesecake je priljubljena sladica in če tudi sami spadate v skupino ljubiteljev te sladice, nujno poskusite tudi to čokoladno različico. Za ta cheesecake ne boste porabili veliko časa, saj bo gotov v 15 minutah.

配料

基金会

  • 200 g hrustljavih piškotov po vaši izbiri
  • 150 克 黄油

奶油

  • 350 g čokolade za kuhanje ali temne čokolade (lahko jo nadomestite z dvema žlicama kakava)
  • 550 g sira mascarpone
  • 150 克 糖粉
  • 300 ml smetane za stepanje

准备

Zdrobite piškote v fine drobtine in jih zmešajte s stopljenim maslom. Piškote lahko zmeljete v mešalniku, mlinčku za kavo ali v mlinčku za orehe ali pa jih daste v vrečko in jih zdrobite z valjarjem. Mešanico piškotov in masla razporedite po okroglem modelu za torto in jo dobro pritisnite na dno kalupa. Postavite v zamrzovalnik, dokler ne pripravite kreme.

Čokolado narežite na kocke in stopite. Pustite, da se malo ohladi. Smetano za stepanje čvrsto stepete z mešalnikom v eni skledi. V drugi skledi zmešajte maskarpone s sladkorjem in dodajte mlačno stopljeno čokolado. Tej zmesi postopoma dodajajte stepeno smetano in nežno mešajte, dokler se vse ne poveže.

Podlago za cheesecake vzemite iz hladilnika in nanjo enakomerno razporedite kremo. Za nekaj ur postavite v hladilnik, da se strdi. Pa sladek dober tek!

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。