fbpx

食谱:自制威化饼

Recept za domače napolitanke

当你可以在家准备威化饼时,为什么你总是要去商店买威化饼,它们同样美味,而且会给年轻人和老年人留下深刻的印象。一旦您尝试了这个食谱,这些威化饼将成为您信赖的威化饼。忘记 Kraš,忘记其他品牌。这些自制威化饼的馅料细腻可口,入口即化,没有真正的竞争对手!

Imate radi napolitanke? Radi? Kaj radi! Gotovo jih naravnost obožujete! Predstavljamo vam preprost recept za domače napolitanke, ki so tako odlične, da si ne boste mogli kaj, da ne boste vedno znova posegli po še eni. Prav tako nihče ne bo opazil, da jih je naredila domača roka, pa čeprav ste jih pripravljali prvič. Prilegajo se h kavi, čaju ali kar tako.

阅读更多: 食谱:自制罂粟花

Recept za domače napolitanke:

Sestavine za domače napolitanke (za 10 oseb):

  • 4 oblati za napolitanke
  • 50克糖
  • 1 个鸡蛋
  • 200毫升牛奶
  • 40 克 面粉
  • 250 克 黄油
  • 1袋香草糖
  • 250 克 糖粉
  • 40 g kakava v prahu
Čas je za domače napolitanke.
Čas je za domače napolitanke.

Postopek priprave domačih napolitank:
Maslo damo na koščke. V skledi ubijemo jajce in ga ročno razžvrkljamo. Dodamo rum in mleko ter vse skupaj dobro premešamo. Vmešamo še sladkor, vaniljev sladkor in moko. Mešamo, dokler se vse sestavine ne povežejo in nastane homogena zmes brez grudic. Prelijemo v kozico in postavimo na štedilnik, kjer na zmernem ognju kuhamo, dokler ne dobimo nežne in goste kreme. Kozico odstavimo in vmešamo koščke zmehčanega masla, kakav in sladkor v prahu. Ročno mešamo, dokler krema ne postane rahla. Pripravimo prvi oblat in ga premažemo s pravkar končano kremo, ki jo ujamemo v sendvič z drugim oblatom. Postopek še dvakrat ponovimo, nato pa zadevo obtežimo in čez noč pustimo v hladilniku. Dan pozneje napolitanke le še razrežemo na kose in ponudimo. Pa dober tek!

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。