fbpx

食谱:脆皮煎蛋

Recept za pohano jajce

听说过脆皮煎鸡蛋吗?根据研究,鸡蛋最常与谷物一起作为早餐。你怎么能不呢,因为它们营养丰富(得益于它们的优质蛋白质,可以让我们很快产生饱腹感,而且饱腹感持续更长时间)并且是一种被证明的健康选择。但你可能已经厌倦了同样的准备方法和恶性循环:硬煮蛋、软煮蛋、荷包蛋和炒蛋。那么是时候尝尝香脆的煎鸡蛋了!

Hrustljavo ocvrto jajce bo hitro postalo vaš najljubši zajtrk, saj je obrok ne samo jajce na oko, pardon, privlačen na oko, ampak tudi izredno okusen in preprost ter primeren kot samostojna jed ali priloga.

阅读更多: 秋季食谱:健康的苹果蛋糕,无需烘烤

V nadaljevanju si preberite, kaj vse potrebujete za pripravo hrustljavega ocvrtega jajca, nato pa si oglejte demonstracijo kuharja Byrona Talbotta, da boste pripravo obvladali v nulo.

Sestavine za hrustljavo ocvrto jajce:

  • 3 ali 4 jajca
  • 3 rezine kruha
  • peteršilj, rožmarin, timijan, sol
  • 牛奶
  • 面粉
  • 面包屑
  • beli vinski kis
Jajce po ''dunajsko''.
Jajce po ”dunajsko”.

 

Priprava hrustljavega ocvrtega jajca

V mešalnik nadrobite kruh, mu dodajte peteršilj, rožmarin, timijan in sol ter dobro zmešajte, da se kruh prepoji z začimbami. Drobtine razporedite po pekaču in ga za 10, 15 minut postavite v pečico, ogreto na 130 stopinj, da se masa dobro osuši. Medtem zakrknite jajca. V posodi zavrite slan krop, ki ste mu dodali nekaj kapljic belega vinskega kisa. Jajca ubijte v vodo in jih kuhajte nekje 30 sekund, nato pa jih odstranite in položite na krpo, da se posušijo in shladijo. Ohlajene najprej povaljajte v moki, sledi tretma v mešanici mleka in razžvrkljanega jajca, potem pa jih čaka še ”kopel” v krušnih drobtinah. Na ponvi, kjer ste dobro segreli olje, jajca cvrite največ tri minute (rumenjak mora ostati tekoč, skorja pa hrustljava). V tem času na vseh straneh jajca postanejo zlato rjava. Odstavite jih z zajemalko z luknjicami. Pa dober tek!

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。