苹果布朗尼是一种极好的饼干,其简单性和味道令人印象深刻,并且会从一、二、三餐桌上消失。
充分利用 sezonsko sadje in rjavčke (brownije) popestrite z jabolki. Jabolčni rjavčki so preprosta sladica, ki se vam ne more ponesrečiti.
PREBERITE ŠE: Recept: rjavčki Katharine Hepburn
Jabolčne rjavčke pripravite za zabavo ali kar tako. Na mizi bodo prava popestritev, vendar zgolj za kratko, saj imajo čudežno moč, da kar izginjajo.
Recept – jabolčni rjavčki:
Sestavine – jabolčni rjavčki:
- 4 个苹果
- 300 克 面粉
- 230 g sladkorja
- 170 克 黄油
- 1 个鸡蛋
- 10 g cimeta
- 5 g pecilnega praška
- 5克盐
- 5 g muškatnega oreščka
- 15 ml limoninega soka
- 60 ml pomarančnega soka
Postopek priprave jabolčnih rjavčkov:
Jabolka olupimo, narežemo na majhne kocke in prelijemo s pomarančnim in limoninim sokom. Zmešamo maslo sobne temperature in sladkor ter dodamo jajce. Posebej zmešamo moko, sol, pecilni prašek, cimet in muškatni orešček ter vmešamo maslu. Mešamo toliko časa, da nastane homogena zmes. Nato dodamo še jabolka. Razporedimo po pekaču, obloženem s peki papirjem, in pečemo na 180 stopinjah Celzija pribl. 45 minut. Pa dober tek!