草莓提拉米苏是一道美味的夏日甜点,让在场的每个人都着迷,即使制作简单,也给人留下了深刻的印象,因为它不需要烤箱或炊具!
Preverite recept za jagodni tiramisu in s poletno sladico, ki vabi s svojim zapeljivim izgledom in prepriča s čarobnim okusom, navdušite vse prisotne. Razvajajte se in svojim najdražjim pričarajte sladek dan, ki ga bodo še dolgo pomnili…
Recept za jagodni tiramisu
Sestavine za jagodni tiramisu:
- 400 g baby piškotov
- 1000 g svežih jagod
- 500 g sira mascarpone
- ½ lončka kisle smetane
- 4汤匙糖
- 2 香草糖
- 200 g smetane za stepanje
- 4个鸡蛋
- ½ limone (sok)
Navodila za pripravo jagodnega tiramisuja:
Jagode operemo, odcedimo, narežemo na rezine in posujemo z žlico sladkorja. Počakamo, da spustijo sok in tudi tega prihranimo za kasneje. V drugi posodi zmešamo rumenjake, sladkor, kislo smetano, vanilijev sladkor in maskarpone. V tretji posodi stepemo beljake in jih nato previdno vmešamo v rumenjakovo kremo.
V jagodni sok namakamo baby piškote in z njimi obložimo posodo za tiramisu. Plasti piškotov naj sledi plast kreme in nekaj svežih jagod. Ponovimo tolikokrat, da zmanjka sestavin. Zadnja plast naj bo iz stepene sladke smetane in zadnje pesti narezanih svežih jagod. Naj vam tekne!