fbpx

食谱:烤宽面条配煎饼

Lazanje s palačinkami

您可能已经吃过肉类烤宽面条或蔬菜烤宽面条,并且您可能还听说过 Nutellasagna,它是 Nutella 和烤宽面条的组合。你听说过烤宽面条配煎饼吗?如果没有,你会后悔没有早点知道他们!一旦你尝试了这个食谱,你就不会想用其他方法制作它们了!

Ste že pokusili lazanje s palačinkami? Lazanje so izjemno priljubljena italijanska jed, ki je zelo okusna, nasitna, povrh vsega pa še privlačna na oko. Zakaj bi jo torej spreminjali, ko pa je že v osnovi popolna? Vsake toliko ni slabo preizkusiti česa novega, in ko se boste naslednjič odločali za pripravo lazanje, predlagamo, da se lotite recepta, ki namesto vlečenega testa vključuje palačinke. Ne bo vam žal!

阅读更多: Nutelasagna: Kulinarični orgazem za ljubitelje Nutelle

Recept za lazanje s palačinkami:

Sestavine za lazanje s palačinkami:

  • palačinke (recept dobite 这里)
  • testenine (makaroni, ravioli, polžki, tortelini, špageti …)
  • bešamel
  • 奶酪
Lazanje s palačinkami.
Lazanje s palačinkami.

Postopek priprave lazanje s palačinkami:
Najprej se lotimo peke palačink. Sledi priprava mletega mesa oz. želenega nadeva. Medtem že lahko damo kuhati testenine (lahko uporabite tudi različne, če imate kakšne ostanke v hladilniku). V glinen pekač/posodo položimo palačinko (namesto vlečnega testa), jo pomažemo z mesno maso, nanjo potresemo nekaj testenin in naribanega sira. Postopek ponavljamo do vrha pekača (ali posode). Končamo s palačinko, po kateri potresemo sir, in zalijemo z bešamelom. Pokrijemo in postavimo v pečico, ogreto na 200 stopinj Celzija, ter pustimo, da se peče nekje 45 minut. Večino sestavin si lahko pripravimo vnaprej, zato je čas priprave lahko različen, tudi čas pečenja, odvisno pač od tega, kako zapečene lazanje si želite.

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。