fbpx

食谱:那不勒斯冰淇淋卷

为什么不将经典的优质肉卷和冰淇淋结合起来呢?如何准备美味的那不勒斯冰淇淋卷,如下。

我们为您准备了一份食谱 božansko neapeljsko sladoledno rulado, ki vas nikakor ne bo razočarala.

Neapeljska sladoledna rulada
Neapeljska sladoledna rulada

Sestavine za neapeljsko sladoledno rulado:

  • 6 večjih jajc
  • 200克糖
  • 2汤匙油
  • 2 čajni žlički vaniljevega ekstrakta
  • 60 g večnamenske moke
  • 60 g kakava v prahu
  • 2 čajni žlički pecilnega praška
  • 1/4 茶匙盐
  • 475 g zmehčanega čokoladnega sladoleda
  • 475 g zmehčanega jagodnega sladoleda
  • 475 g zmehčanega vaniljevega sladoleda
  • 350 g čokolade
  • 480 ml smetane

Priprava neapeljske sladoledne rulade:

Pečico segrejte na 180 stopinj Celzija. Pekač obložite s papirjem za peko in ga namažite. V večji skledi stepajte jajca, da postanejo penasta (približno 2 minuti). Dodajte sladkor, olje in vaniljo. Mešajte, da dobite homogeno maso. Dodajte moko, kakav v prahu, pecilni prašek in sol. Zmešajte z lopatico. Testo prelijte v pekač, pecite 12 minut oziroma toliko časa, dokler testo ni pečeno. Razgrnite kuhinjsko krpo in jo potresite s kakavom. Pripravljeno testo obrnite na kuhinjsko krpo, odstranite papir za peko in s pomočjo krpe testo zvijte v rulado. Postavite v hladilnik za 1 uro, da se ohladi. Ohlajeno testo odvijte in namažite s sladoledom, ki ga drugega poleg drugega enakomerno razporedite po testu – najprej čokoladni sladoled, nato jagodni in nato še vaniljev. Sladoled poravnajte in pazite, da ne premešate okusov. Testo zvijte v rulado, tokrat brez krpe. Postavite v zamrzovalnik vsaj za 3 ure ali čez noč.
Čokolado zdrobite v srednjo veliko skledo in prelijte z vročo smetano. Mešajte, da se čokolada stopi in da dobite gladek preliv. Rulado položite na mrežo in prelijte s čokoladnim prelivom. Postavite v zamrzovalnik za 30 minut. Pa dober tek.

准备 neapeljske sladoledne rulade 您还可以在随附的视频中观看:

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。