您想犒赏自己一些甜食,但您在节食吗?没问题,这里有一个无需面粉和糖的“健身”芝士蛋糕食谱,每个人都可以轻松制作。
Pripravili smo recept za slasten ‘fitnes’ 乳酪蛋糕 brez moke in sladkorja, ki je ravno tako okusen, kot bi bil sicer. Zdravo sladico lahko naredi vsak z minimalno spretnosti in izkušenj, zaradi zebraste teksture pa jo obožujejo tudi otroci.
阅读更多: 食谱:巧克力布丁配咖啡和鳄梨
Sestavine – fitnes cheesecake brez moke in sladkorja:
- 250 gramov manj mastnega kremnega sira
- 275 gramov manj mastne nepasirane skute
- 4 žlice jogurta
- 3个鸡蛋
- 1 paket vaniljevega pudinga
- 2汤匙可可
- sadje po okusu
- sladilo po okusu
Priprava fitnes cheesecaka brez moke in sladkorja:
V večjo skledo dajte kremni sir, pomešan s skuto, in mu dodajte jajca, jogurt in vaniljev puding. Dobro premešajte, da dobite gladko zmes. Maso razdelite v razmerju 1 : 3 in v eno tretjino mase zmešajte kakav. V dno pekača za torto položite peki papir in najprej vanj vlijte nekaj svetlega testa, v sredino svetlega testa vlijte enako količino temnega testa. Enako ponovite s svetlim testom – torej v sredino temnega testa ponovno vlijte svetlo testo. Ponavljajte tako dolgo, da vam zmanjka mase. Okrasite s sadjem in prvih 10 minut pecite na 200 stopinj Celzija ter naslednjih 30 minut na 150 stopinj Celzija. Ko je pečeno, počakajte da se ohladi in hranite v hladilniku. Pa dober tek!