fbpx

配方:醉人香橙潘趣酒

Recept - pomarančni punč

热红酒是十二月的常客,但它的“表亲”潘趣酒——一种同样适合寒冷冬夜的水果芳香饮料——也越来越受欢迎。利用柑橘季节的机会,准备一杯自制的橙子潘趣酒,既温暖又充满节日气氛。

Pripravite si aromatičen in omamno dišeč pomarančni punč! Veseli december热红酒 sta kot rit in srajca, zato marsikdo pozabi, da obstaja še ena 酒精饮料, ki ravno tako, če ne še bolj, prija na mrzle zimske popoldneve in večere – punč.

阅读更多: Najboljši recept za kuhano vino

Namesto kuhanega vina si privoščite punč.
Namesto kuhanega vina si privoščite punč.

Domači pomarančni punč bo prijal po sprehodih, po aktivnostih na prostem, ob sproščenem pogovoru s prijatelji, 在圣诞节的时候 in na zabavah. Poskrbel bo, da vam bo za veseli december še bolj lepo in toplo.

Recept za domači pomarančni punč:

Sestavine za domači pomarančni punč:

  • 400 ml belega vina
  • 8 pomaranč
  • 2个柠檬
  • 80 g rjavega sladkorja
  • 80 ml ruma
  • 4 klinčki

Postopek priprave domačega pomarančnega punča:
Za začetek ožamemo pomaranče in limoni. Pomarančnemu in limoninemu soku dodamo dva decilitra vode in belo vino. Primešamo sladkor, rum in klinčke ter segrejemo, a ne kuhamo. Pustimo stati 30 minut, nato pa punč precedimo in ga pred serviranjem še enkrat segrejemo. Pa na zdravje!

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。