fbpx

食谱:希腊式烤鸡

照片:envato

您有多少次在家吃过鸡肉却不知道怎么做?酸奶腌料烤鸡怎么样?

Pripravite svoje brbončice za ta sredozemski recept: pečen piščanec na grški način! Če želite obrok, ki je enostavno, in ne zahteva veliko spretnosti, saj bo večino dela opravljenega v pečici, potem vsekakor – morate – poskusite narediti to specialiteto!

Pečen piščanec na grški način

  • 服务: 4
  • 难度: 简单的
  • 评分: ★★★★★
  • 打印

组成部分

  • piščančje meso (fileti / palčke) 4 kosi
  • 1 grški jogurt
  • 柠檬
  • 牛至
  • 胡椒
  • drobno sesekljan česen
  • žlica olivnega olja

方向

  1. V globoki skledi zmešajte vse sestavine razen piščanca, da naredite marinado. Priporočamo, da naribate tudi limonino lupino za intenzivnejši okus. Zmešate vse sestavine.
  2. Nato piščančje fileje položite v večjo plastično vrečko in zalijete z marinado. Dobro pretresite, da se meso popolnoma prepoji. Pustite stati vsaj pol ure, da čim bolj vpije aromo.
  3. Vse položite v ognjevaren pekač in pečete 45 minut pri 180 stopinjah. Ne pozabite obrniti mesa, da bo enakomerno pečeno.
Vaš sočni piščanec je pripravljen!

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。