您不需要成为一名出色的厨师才能制作这道炖牛肉,您所要做的就是按照说明进行操作!
In posledica tega bo – da boste skuhali odlično jed na žlico.
Piščančji golaž
组成部分
- 300 g čebule
- 1 srednje velik korenček
- 2瓣大蒜
- 60毫升油
- 600 g piščančjega fileja
- 1 汤匙 辣椒粉
- sol, poper, začimbe po okusu
- 150 ml pasiranega paradižnika
- 500毫升水
- 月桂叶
- curry po okusu
方向
- Čebulo in korenček prepražimo. Dodamo na majhne kocke narezan piščančji file.
- Ko se meso začne prijemati ponve, dodamo pasiran paradižnik in malo vode. Kuhamo toliko časa, da vse skupaj zavre.
- Dodamo lovorov list in ostale začimbe ter še malo pokuhamo. Postrežemo s pire krompirjem ali rižem.