多汁的苹果派是最受欢迎的甜点之一,也是我们祖母烤得最好的甜点之一。但您可以在没有任何烘焙(先验)知识的情况下自己烘焙。苹果派的制作从未如此简单。
Med sladicami, s katerimi so in nas še razvajajo naše babice, ima prav posebno mesto jabolčna pita. Krhka in sočna se kar stopi v ustih.
阅读更多: 食谱:香蕉焦糖香蕉咖啡派
Kadar ne morete počakati na babičino jabolčno pito, si jo lahko spečete tudi sami. Verjemite, če jo pripravite po tem receptu, ne boste razočarani. Ta preprosta jabolčna pita preprosto ne more razočarati!
Recept – preprosta jabolčna pita:
Sestavine – jabolčna pita:
填充:
- 1 公斤 苹果
- 1 jedilna žlica belega vina
- 1个柠檬
- 4 jedilne žlice sladkorja
- 50 g rozin
面团:
- 1升牛奶
- 1/2 jedilne žlice soli
- 50 克 黄油
- 4 jedilne žlice sladkorja
- 1 jedilna žlica vanilijeve arome
- 160 g pšeničnega zdroba
- 4个鸡蛋
- 4 jedilne žlice sladke smetane
Videorecept – jabolčna pita: