你知道吗,你可以只用一种原料做煎饼,而且不用鸡蛋?蓬松香蕉煎饼的食谱绝对会让您着迷,并立即成为您最喜欢的煎饼食谱。
Spremenite 香蕉 在 puhaste palačinke! Zanje potrebujete zgolj banane! Sliši se neverjetno, trik pa je v načinu priprave.
阅读更多: 食谱:自制新鲜无脂巧克力
Banan namreč ne smete zmiksati, pač pa jih morate zgolj drobno nasekljati in na koncu boste dobili mehke palačinke, ki se bodo kar stopile v ustih.
Recept – presne palačinke:
Sestavine – presne palačinke:
- 560 g precej zrelih banan
Postopek priprave presnih palačink:
Banane olupimo in drobno nasekljamo. Razporedimo po pladnju dehidratorja, ki smo ga prej obložili s peki papirjem. Naredimo štiri dober centimeter debele palačinke (za vsako potrebujemo 140 gramov banan). Sušimo na 46 stopinjah Celzija 12 do 18 ur. Palačinke so pripravljene, ko jih lahko odlepimo od peki papirja. Pa dober tek!