温暖的三明治船配有培根、鸡蛋和奶酪,是打造更完美早午餐的完美食谱。准备工作并不需要太多时间,但我们仍然得到了一顿可以轻松分享的具体饭菜。我们可以独自享受,也可以与公司一起享受。准备工作非常简单,结果却是神圣的。
Topli sendvič čoln s koščki slanine, jajci in sirom je idealna rešitev, ko nimate časa za kuhanje, a želite vase vreči nekaj toplega in konkretnega. V nadaljevanju si lahko preberete, kaj vse potrebujete za izdelavo popolnega bruncha in kaj vse morate storiti.
Recept za topli sendvič čoln s koščki slanine, jajci in sirom
成分:
- 1 francoska štruca (bageta)
- 5 velikih jajc
- 1/3 l polnomastnega mleka
- 100 g popečenih koščkov slanine
- 100 克 奶酪
- 2 na tanko narezani mladi čebuli
阅读更多: 节日食谱:非常好的圣诞老人蹄子
Priprava toplega sendviča čolna s koščki slanine, jajci in sirom
V srednje veliki posodi zmešamo jajca, mleko, slanino, sir in čebulo. Iz francoske štruce izdelamo ”deblak” (na vrhu izrežemo pravokotnik in odstranimo del mehke sredice). Z žlico nato v izdolbeni del zlijemo mešanico in pri 175 stopinjah Celzija pečemo 25 minut. Topli sendvič nato le še narežemo na koščke in pojemo, ko je še toplo.