斯姆雷卡的神殿已死,阿特尔杰万岁。自 1903 年开业的 Hotel Union 著名餐厅现已翻开新的一页。 30年后,它在概念、空间和烹饪层面进行了彻底的改造,并更名了。他们说:“告诉我你吃什么,我会给你做更好的菜。”已接受的挑战!欢迎来到卢布尔雅那最现代的餐厅。
Nazorjeva ulica 2
斯洛文尼亚卢布尔雅那
Sobota od 18:00 do 22:00
Znameniti Smrekarjev hram je zgodovina. Prišla je restavracija Atelje! Čeprav nadaljuje zgodbo slovite restavracije hotela Union, pa se je od nje kar precej distancirala. Gre za konceptualno povsem drugačno restavracijo, zato je logično, da so presekali popkovino z imenom in zdaj v bivše prostore Smrekarjevega hrama vabi Atelje.
V njem ustvarja in hrani dirigira še ne tridesetletni 约格·祖潘, eden od najobetavnejših kuharskih mojstrov pri nas, ki se je uril v restavraciji Promenada na Bledu pri Binetu Volčiču, v vrhunski sydneyjski restavraciji Quaya, v londonski z michelinko nagrajeni restavraciji Pied a Terre 并在 Strelcu 在 Igorju Jagodicu. Kljub rosnim letom je eden od redkih slovenskih 厨师的数量 z bogatimi izkušnjami iz tujine.
阅读更多: Danilo – gostilna & vinoteka: gostilna s tradicijo
Čeprav je Atelje del hotela Union, je odprta zunanjim gostom. Meni temelji na slovenski in mednarodni kulinariki, vsi krožniki pa so avtorski. Med drugim v Ateljeju sami zorijo sir, delajo kruh, pa jogurt in kefir ter vlagajo zelenjavo. Vse surovine so sezonske, naročite pa lahko tudi krškopoljca, to je avtohtono slovensko pasmo prašiča. Poleg bogate zaloge vin postrežejo tudi z domačimi kraft pivi, namešajo pa vam tudi hišni koktajl.
Galerija – restavracija Atelje:
更多信息:
欧盟联合酒店