周三,我们在 CITY CHEF 烹饪学院创作。这一次,我们沉迷于十二月。
十二月 je čas veselja, druženja s prijatelji in kulinaričnega razvajanja. Na tokratni kuharski akademiji smo poskrbeli za nekaj namigov, ki nam bodo služili kot inspiracija pri naših prazničnih kuharskih mojstrovinah. Pod budnim očesom kuharja Dragana Marjanoviča iz restavracije Kaval smo pripravljali mozaik hladnih predjedi, goveji file v poprovi omaki in še marsikaj. Slaščičarski mojster Grega Rode 从 slaščičarnice Lolita pa nas je naučil, kako presenetiti svoje najbližje z makroni, ki so zadnje čase priljubljena slaščica. Tekom akademije se je predstavil tudi vinar Štekar. Uradna voda dogodka je bila 坑.
December je tudi čas dobrodelnosti, nesebičnosti, in čas, ko se večkrat spomnimo na ljudi v stiski, ki jim v okviru svojih zmožnosti tudi skušamo pomagati. V tem duhu smo s sladico in podpisi podprli projekt Torta za Amnesty.
Zahvaljujemo se:
西门子家电, 坑, 卡瓦尔集团, Vinska klet Štekar, Amnesty International Slovenija
照片: Ana Če