作为 June CITY CHEF 烹饪学院的一部分,我们尽情享用清淡的海鲜美食和新鲜的甜点。在照片库中查看节拍!
Vse poletje so na naših krožnikih več ali manj lahke in sveže jedi, ki nam jih ponuja narava. Ker zunaj že pošteno diši po poletju, smo v tokratni 城市厨师烹饪学院 zavihali rokave in se prepustili izurjenim kuharskim mojstrom iz Kaval Group-a.
Skupaj s chefom Draganom Marjanovičem iz gostilnice Kaval smo pripravili nekaj odličnih morskih specialitet: brancinov carpaccio, morsko buzaro ter testenine z lisičkami in popečenim škampom. Slaščičarski mojster Grega Rode iz slaščičarne in kavarne Lolita nas je pod svojo taktirko vodil pri pripravi rožičevega flana s suhim sadjem ter suffle-ja s svežim sadjem.
Kulinarično popotovanje smo začeli z elegantnim, osvežilnim koktajlom 皇家马提尼 in ob sladici zaključili s slastno penino Martini Asti. Predstavili sta se tudi vinarja: Štokelj 和 Petrič iz sončnih pobočij Vipavske doline. Uradna voda City CHEF kuharske akademije 曾是 坑.
为组织提供帮助 城市厨师烹饪学院 我们感谢:
西门子家电, 坑, 卡瓦尔集团, Merit international, vina Štokelj 和 Petrič.
Fotografije: Anže Vrabl