作为烹饪学院的一部分,我们很有趣地准备芦笋和 Velikopaline 硬奶酪 trnič。在照片库中查看节拍!
Aprilska akademija je bila navihano pomladno obarvana. V jedi smo vključili prve pomladne pridelke in jih začinili kot v starih časih. Pod budnim očesom kuharja 德拉甘·马扬诺维卡 从 gostilnice Kaval smo pripravljali šparglje s trničem in druge dobrote. Za začetek smo se lotili priprave hobotnice v solati z regratom, sledila je špargljeva kremna juha, pa rižota s šparglji, gamberi in trničem ter špargljevi snopiči v hrustljavi panceti in regratovo solato s krompirjem ter bučnim oljem. S slaščičarskim mojstrom Grego Rodetom 从 slaščičarnice Lolita pa smo pripravili okusen špargljev sladoled in slastno borovničevo pito po babičinem receptu. Med akademijo se je predstavila tudi vinska klet Tilia. Uradna voda dogodka je bila 坑.