fbpx

Vin Brule:本季大受欢迎的热红酒配方

圣诞假期即将来临,今年您几乎肯定尝试过热葡萄酒。但是您尝试过 Vin Brule 这款本季热门热葡萄酒吗?我们有食谱,这就是它的秘密!

Vin Brule 这是 posebno aromatično kuhano vino, ki je priljubljeno predvsem v severnem delu Italije. Ljudje verjamejo, da je prav mešanica začimb, ki se nahaja v tem kuhanem vinu tista, ki ga dela tako okusnega, nekateri pa celo menijo, da naj bi ta pomagala pri boljšem imunskem sistemu. Priročen izgovor, se vam ne zdi? 🙂

Za Vin Brule je pomembna dobra mešanica začimb.
Za Vin Brule je pomembna dobra mešanica začimb.

配料

  • 1,5 litra rdečega vina
  • 3 palčke cimeta
  • 250克糖
  • nekaj klinčkov
  • lupinica 2 pomaranč, 1 limone in 1 jabolka
  • malo muškatnega oreška
  • ščepec ingverja (po želji lahko tudi več)
  • 5 do 10 brinovih jagod
  • 八角

准备

Najprej fino odstranimo lupino limone, jabolka in dveh pomaranč. Belemu delu lupine se poskusimo maksimalno izogniti, saj bi lahko bilo vino zaradi tega grenko. Vse suhe sestavine damo v lonec in prelijemo z vinom. Postavimo na štedilnik (pri manjši temperaturi). Neprestano mešamo, da se sladkor razstopi. Po 8 do 12 minutah lahko kuhano vino odstranimo z ognja. Če želimo, ga lahko precedimo in okrasimo po želji. Uživajte … pa po pameti!

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。