fbpx

Žlica Goûte – kot bi si oblizovali prste

Žlica Goûte

Žlica Goûte ponuja nov in izpopolnjen način uživanja hrane. Ustvarja občutek, kot bi si oblizovali prste. Poslavljajo se časi, ko so bile žlice, noži in vilice zgolj sredstvo, ki hrano s krožnika spravi v naša usta. Zahvaljujoč tehnologiji lahko s priborom hrano naredimo okusnejšo in pretentamo brbončice do te mere, da zelenjavo zamenjajo za čokolado. Žlica Goûte prinaša pristnost uživanja hrane s prstom, ne da bi pri tem delovali, kot da nam je bonton tuj.

Žlica Goûte bo spremenila način uživanja hrane. Obljublja, da znatno izboljša okus hrane s tem, ko poustvarja občutek oblizovanja prstov. Da daje tak občutek, kot bi prst pomočili v Nutello ali marmelado in ga polizali. Konica žlice je oblikovana kot prst in je rezultat večletnih raziskav Charlesa Michela in Andreasa Fabiana, ki ju je zanimalo, kako lahko dizajn pribora vpliva na doživljanje hrane in okusa. Namenjena je uživanju goste, kremaste hrane, podobno kot žlička za med.

阅读更多: 2017 年库林艺术美食节和 2017 年斯洛文尼亚咖啡节

S to žlico ima hrana polnejši okus.
S to žlico ima hrana polnejši okus.

In zakaj je hrana, ki jo uživate z žlico Goûte, boljša kot tista, ki jo zajamete s klasično žlico? Ravno zaradi pristnosti, ki jo daje občutek lizanja prsta. Hrana je ena od najbolj senzoričnih izkušenj. Uživanje z rokami, lizanje prstov in krožnika je povsem naravno vedenje, pojasnjuje Fabian. Po raziskavah sodeč žlica Goûte okus hrane izboljša 40%.

Galerija – žlica Goûte:

更多信息

更多信息:
michelfabian.com

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。