fbpx

为什么每天都应该吃姜黄?

姜黄

姜黄不仅仅是一种可以用来制作美味咖喱的黄色香料,它还是一种真正的超级食物,世界各地的医生用它来对抗各种健康问题,包括阿尔茨海默病、帕金森病和癌症。继续阅读,了解为什么你应该每天食用姜黄……

Kurkuma je začimba v prahu rumene barve, ki jo pridobivajo iz korenine Curcuma longa. Če kurkume še ne poznate, vedite, da jo prav zagotovo uporabljate pri kuhanju – kurkuma se namreč skriva v začimbni mešanici 咖喱, kateri daje tudi značilno rumeno barvo. Kurkuma pa ni zgolj začimba, ampak velja za pravo superhrano, s pomočjo katere se lahko na okusen način spopademo z marsikatero zdravstveno težavo.

阅读更多: 治疗感冒的神奇而有效的方法

Pa poglejmo, zakaj bi morala biti kurkuma na našem jedilniku prav vsak dan:

  • Kurkuma uničuje kandido.
  • Kurkuma pomaga pri regeneraciji kože.
  • Kurkuma pomaga v boju proti artritisu.
  • Kurkuma pospeši presnovo maščob.
  • Kurkuma omili napenjanje in vetrove.
  • Kurkuma pospeši izločanje strupov iz telesa.
  • Kurkuma deluje na boljše delovanje jeter in bolj aktivno regeneracijo jetrnih celic.
  • Kurkuma čisti kri.
  • Kurkuma deluje antiinflamatorno in pomaga pri zunanjih in notranjih vnetjih.
  • Kurkuma pomaga v boju proti raku in povečuje vpliv kemoterapije.
  • Kurkuma pomaga v boju proti Parkinsonovi bolezni.
  • Kurkuma pomaga v boju proti Alzheimerjevi bolezni.
  • Kurkuma pomaga v boju proti depresiji.

Uporaba kurkume je popolnoma preprosta – enostavno jo dodamo v juhe, omake in polivke, iz nje pa lahko pripravimo tudi izjemno okusen curry. Dober tek!

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。