Na pregledni razstavi razvoja oblikovanja v podjetju Iskra je predstavljen izbor izdelkov, nastalih od ustanovitve podjetja leta 1946 pa vse do razpada združenega podjetja Iskra (v nadaljevanju ZP Iskra) v začetku devetdesetih. Tako na razstavi kot v monografiji je izpostavljeno obdobje 1960–85. Letnica 1960 označuje konec ...
Bullbar 是一家新的披萨店和酒吧,于今年夏天在 Sneberje 开业,距离 BTC 的喧嚣购物场所仅一箭之遥,被认为是现在越来越少见的披萨店之一,在这里,客人总是会受到亲切的服务和热情的服务。一个微笑。气氛愉快而热闹,天气好的时候您还可以坐在户外......
Tudi v Ljubljani živijo pravljice v Mačji kavarnici, ki jo najdemo na Naminem prenoveljenem pravljičnem petem nadstropju, ki je namenjen otroškim sanjarnjenjem. V Mačji kavarnici bodo najmlajši in tudi malce starejši sladkosendi prišli na svoj račun s pestro ponudbo slaščic Domače peke, bogato ...
Študentje smo bili tisti, ki so »prvo picerijo v mestu«, kot se radi pohvalijo v Parmi te dni, vzeli za svojo. Pa čeprav je Parma picerija, ki se upira sodobnemu trendu tankega testa in lahkih nadevov. V Parmi so pice debele, bogato obložene in pečene v električni peči, v tistih legendarnih pekačih, iz katerih ...
"Na Kranjskem bolj'šga piva ni, kot Adam Ravbar ga vari! Da preverite to govorico, pridite pogledat na Rodico. Ko ga poskusiš enkrat tudi ti, hvalo pel mu boš vse dni." Tako nas pozdravijo verzi v prvi slovenski zasebni pivovarni in pivnici na Rodici pri Domžalah, kjer že od leta 1991 nastaja pivovarniška ...
Tivolski grad je malce zapostavljen ljubljanski biser, ki leži v osrčju zelenja tivolskega parka, obenem pa je skoraj v centru mesta. A vendarle njegove spokojnosti vrvež centra prav nič ne moti in prav zato je v letošnjo pomlad ljubljanski park Tivoli vstopil z novo zgodbo - kavarno Art caffe Tivoli. Na koncu Jakopičevega ...
Ob poplavi kitajskih restavracij v Sloveniji smo dobili še eno novo pridobitev, ki nas vabi z malce drugačnim pristopom. Restavracija Mongolia naj bi sicer bila mongolska restavracija, a vendar okusi segajo še malce dlje, do kitajske in tudi japonske restavracije, tako da bomo naleteli tudi na sushi, kar je posebej ...
您与妻子和四个孩子在 Decna Selo 经营一个有机农场,每周两次或多次在卢布尔雅那中央市场出售您农场生产的有机蔬菜和浆果;是这样的生活方式的决定......