So vam všeč slovite čokoladice After Eight, ki združujejo okus poprove mete in temne čokolade? Naučite se jih narediti sami doma!
Čokoladice After Eight, le kdo jih ne mara? Se želite naučiti mini čokoladice narediti sami? Potem ste prišli na pravi naslov.
더 읽어보기: 레시피: 누텔라를 곁들인 초콜릿 머핀
Čokoladne ploščice z metinim nadevom so odličen posladek ali prigrizek h kavi ali čaju.
Recept za domači After Eight:
Sestavine za domači After Eight:
- 120 g kakava v prahu
- 120 kokosove maščobe
- 3/4 skodelice agavinega sirupa
- 80 g sveže mete
- skodelica namočenih mandljev
Postopek priprave domačega After Eighta:
Pri zmerni temperaturi raztopimo kokosovo maščobo, v katero nato vmešamo ¼ skodelice agavinega sirupa in kakav. S polovico mase namažemo pladenj in ga za nekaj minut prestavimo v zamrzovalnik. V vmesnem času pripravimo metin nadev. Meto, mandlje, žlico kokosove maščobe in preostanek agavinega sirupa zmešamo s pomočjo mešalnika. Z metino maso nato premažemo strjeno čokolado in zaključimo s preostankom čokolade. Sladico hranimo v zamrzovalniku in postrežemo hladno. Pa veselo sladkanje!