Postojnski gostinski vagabund Tedej Batis spada v gostinsko opremo Ljubljane že dobrih sedem let. Prve korake je napravil kot natakar v Ribiški koči v Postojni, kalil se je v hotelih Bernardin, po končani višji šoli za gostinstvo in turizem na Bledu pa je sledil napad na Ljubljano. Spopadel se je z izzivi ...
ميتلكوفا 8، ليوبليانا
ليوبليانا
Postojnski gostinski vagabund Tedej Batis spada v gostinsko opremo Ljubljane že dobrih sedem let. Prve korake je napravil kot natakar v Ribiški koči v Postojni, kalil se je v hotelih Bernardin, po končani višji šoli za gostinstvo in turizem na Bledu pa je sledil napad na Ljubljano. Spopadel se je z izzivi vodenja Caféja Ažbe v Narodni galeriji, gostinstva na Ljubljanskem gradu in v Restavraciji Triglav, eden pogumnejših izzivov pa je bilo tudi vodenje legendarnega Slovana na Kodeljevem. Trenutno Tedej vidi izziv v gostinstvu v enem najznamenitejših hostlov na svetu, v Celici. Tu je poskrbel za celovito ponudbo kulinarike za goste in outsiderje, ki se bodo gostili ob pestrem kulinaričnem programu, ki ga v Celici spremlja tudi aktiven zabavni program razstav, jam-sessionov, ki so spretno povezani s tematskimi kulinaričnimi ali barskimi pogostitvami in tematskimi večeri pijač, ki so vsak drugi petek. Družbo v celičnem gostinskem kolektivu mu delajo študenti, ki predstavljajo večino zaposlenih in tvorijo celovit kulinarični in barski kolektiv. Za dobro vzdušje pa skrbita tudi hišni DJ Spade in seveda mojster koktajlov Mile, ki bo zablestel v poletnih koktajl večerih, ko se bomo lahko “zleknili” tudi na zaporniškem vrtu.