Te nebeško mehke palačinke bodo ohranile svežino in jih lahko ješ tudi naslednji dan.
Skrivnost palačink, ki so mehke kot pena, ni toliko v načinu priprave kot enem triku, ki si ga boš takoj zapisal!
المكونات:
- 200 غرام دقيق
- 200 مل حليب
- 200 مل من المياه المعدنية
- 2 ملاعق كبيرة زيت
- 1 سكر فانيليا
- قشر الليمون
- قليل من الملح
- 1 بيضة
- 1 بياض بيضة
تحضير:
V mešalniku mešajte sestavine po tem vrstnem redu: zmešajte لبن و بيضة, nato jima dodajte مياه معدنية, الفانيليا السكر, ملح, limonino lupino, زيت و دقيق. Sestavine naj se dobro združijo.
Ločeno naredite čvrsti sneg iz beljaka. Žlico snega postopoma dodajajte v mešalnik z drugimi sestavinami, medtem ko se mešajo. Zaradi snega bodo palačinke mehke kot pena!
![Palačinke, mehke kot pena: trik, ki si ga boš zapisal](https://e7852c3a.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2019/04/shutterstock_735776650-e1556103103418-660x468.jpg)
Nadev za palačinke izberi po svoje okusu. Če nimaš idej, je spodaj nekaj slastnih receptov za pripravo najboljših palačink na svetu. Dober tek! 🙂
5. فطائر التفاح الرقيقة
4. 5 vrst palačink iz različnih delov sveta
3. Palačinke iz špinače in matche
2. Palačinke s kokosovo moko
1. Limonine palačinke z makovimi semeni in jagodnim prelivom