fbpx

Hitri Japonec

Če bi si zaželeli čistokrvnega športnika, za katerim bi se obračali nevoščljivi pogledi sosedov, a si ne bi želeli izsušiti denarnice, potem je to prava rešitev za vas. Nissan 370Z, čigar debela "zadnjica" na slikah sicer vzbuja dvome o njegovi lepoti, a v živo je pravi lepotec … najraje ...

Če bi si zaželeli čistokrvnega športnika, za katerim bi se obračali nevoščljivi pogledi sosedov, a si ne bi želeli izsušiti denarnice, potem je to prava rešitev za vas. Nissan 370Z, čigar debela “zadnjica” na slikah sicer vzbuja dvome o njegovi lepoti, a v živo je pravi lepotec … najraje rumene barve, s sedeži v oranžnem usnju, da se skladajo z osvetlitvijo merilnikov. A bistvo 370Z se skriva pod motornim pokrovom: 3,7-litrski šestvaljnik V6 z 243 kW (330 “konji”) poganja zadnji par koles. Med motorjem in kolesi bo posredoval ali 7-stopenjski samodejni ali 6-stopenjski ročni menjalnik.

معكم منذ 2004

من سنة 2004 نحن نبحث في الاتجاهات الحضرية ونبلغ مجتمع المتابعين لدينا يوميًا بأحدث ما في نمط الحياة والسفر والأناقة والمنتجات التي تلهم بشغف. اعتبارًا من عام 2023 ، نقدم محتوى باللغات العالمية الرئيسية.