fbpx

Hitri Japonec

Če bi si zaželeli čistokrvnega športnika, za katerim bi se obračali nevoščljivi pogledi sosedov, a si ne bi želeli izsušiti denarnice, potem je to prava rešitev za vas. Nissan 370Z, čigar debela "zadnjica" na slikah sicer vzbuja dvome o njegovi lepoti, a v živo je pravi lepotec … najraje ...

Če bi si zaželeli čistokrvnega športnika, za katerim bi se obračali nevoščljivi pogledi sosedov, a si ne bi želeli izsušiti denarnice, potem je to prava rešitev za vas. Nissan 370Z, čigar debela “zadnjica” na slikah sicer vzbuja dvome o njegovi lepoti, a v živo je pravi lepotec … najraje rumene barve, s sedeži v oranžnem usnju, da se skladajo z osvetlitvijo merilnikov. A bistvo 370Z se skriva pod motornim pokrovom: 3,7-litrski šestvaljnik V6 z 243 kW (330 “konji”) poganja zadnji par koles. Med motorjem in kolesi bo posredoval ali 7-stopenjski samodejni ali 6-stopenjski ročni menjalnik.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.