Oglaševanje

Medijska platforma City Magazina zagotovlja, da vaši oglasi dosežejo pravo občinstvo.

Naša ciljna publika so aktivni in urbani ljudje, ki sledijo trendom in uživajo življenje. City Magazine je strukturirani kaos sestavljen iz spleta vsebine različnih interesnih področij, kot so moda, lepota, kultura, zabava, življenje, zdravje in dobro počutje, tehnologije in potovanja.

Zakaj smo drugačni? Za razliko od ostalih lifestyle magazinov in portalov bralcem nudimo aktualno, izvirno in trendi vsebino. Oglaševalcem nudimo najboljše – največji brezplačni lifestyle magazin za ženske in moške, inovativno in všečno spletno stran, dogodke in posebne projekte, ter vključevanje v naše družabne kumunikacijske kanale.

Naše vodilo je ustvarjalnost, ki je propomogla k uspešni blagovni znamki. Prizadevamo si, da za oglaševalca pripravimo privlačno, kreativno in uspešno kampanjo, ki jo lahko združimo z uredniško vsebino, s čimer vaš oglas postane še bolj relavanten za občinstvo.

Veseli nas, da se zanimate za oglaševanje v eni od naših edicij. Vse informacije in cenike lahko pridobite preko v nadaljevanju priloženih PDF datotek. Vsi objavljeni ceniki so trenutno veljavni ceniki, do spremembe na tej strani (ne glede na letnico). Stalne kupce bomo o spremembah obvestili tudi pisno. Zahvaljujemo se za razumevanje. 

* MEDIA KIT – Cenik oglaševanja v City Magazine 2019: PDF DATOTEKA


NAŠI MEDIJI & PROJEKTI

CITY MAGAZINE je brezplačna mestna revija za sodoben življenjski slog, namenjena aktivni urbani populaciji. Je vodnik po dogajanju v mestu in ostalih področjih urbanega življenja, saj predstavlja novosti in zanimivosti iz sveta mode, lepote, avtomobilizma, hi tech-a in notranjega interijerja. Predstavlja smernice za aktivno in kakovostno preživljanju prostega časa, skozi izbrane vsebine pa bralcem podaja namige za zanimiva potovanja, kratke izlete in kulinarične užitke.

Ciljni bralci revije so aktivni mestni prebivalci Slovenije med 20 in 49 letom, z višjo izobrazbo in višjimi dohodki. To so ljudje, ki živijo sodoben življenjski slog, sledijo trendom na vseh področjih življenja (trendsetterji, opinion makerji). Bralci revije City Magazine preživljajo svoj prosti čas na mestnih površinah, hodijo na kulturne in druge prireditve, so družijo s prijatelji v svojih najljubših lokalih, klubih in so nadpovprečno družabni.

Naklada: 50.000 izvodov
Frekvenca izhajanja: 1x mesečno
Distribucija: na 550 lokacijah po vseh večjih slovenskih mestih

CITYMAGAZINE.SI je sodobno zasnovana spletna stran, ki zadovolji tudi najzahtevnejšega obiskovalca. Vsebinsko je namenjena urbani populaciji, ki sledi svetovnim trendom in novostim. Populaciji, ki živi z internetom preko osebnih računalnikov, tablic in pametnih telefonov, s katerimi dostopajo do aktualnih informacij v vsakem trenutku in na vsakem kraju.

CityMagazine.si sodeluje v raziskavi MOSS – več informacij preko te povezave.

Doseg: 135.000 slovenskih spletnih uporabnikov (vir: MOSS januar 2018).
Posebnosti: Najbolj ažuren lifestyle medij slovenskega spleta, ki uporabnike na dnevni ravni informira o najbolj zanimivih lifestyle vsebinah. 80%  naših bralcev do spletnega mesta dostopa preko mobilnih naprav in tablic.

Kontakti oddelka trženje: 

E-mail: oglasi@citymagazine.si

Janja Prijatelj
Tel: 01/ 600 55 77
Mob: 041/ 788 889
janja.prijatelj@citymagazine.si

Online trženje & Backoffice

Jan Macarol
E-mail: jan.macarol@citymagazine.si
Mob: 031/ 640 092

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!