fbpx

Oglaševanje

Medijska platforma City Magazina zagotovlja, da vaši oglasi dosežejo pravo občinstvo.

Naša ciljna publika so aktivni in urbani ljudje, ki sledijo trendom in uživajo življenje. City Magazine je strukturirani kaos sestavljen iz spleta vsebine različnih interesnih področij, kot so moda, lepota, kultura, zabava, življenje, zdravje in dobro počutje, tehnologije in potovanja.

Zakaj smo drugačni? Za razliko od ostalih lifestyle magazinov in portalov bralcem nudimo aktualno, izvirno in trendi vsebino. Oglaševalcem nudimo najboljše – največji brezplačni lifestyle magazin za ženske in moške, inovativno in všečno spletno stran, dogodke in posebne projekte, ter vključevanje v naše družabne kumunikacijske kanale.

Naše vodilo je ustvarjalnost, ki je propomogla k uspešni blagovni znamki. Prizadevamo si, da za oglaševalca pripravimo privlačno, kreativno in uspešno kampanjo, ki jo lahko združimo z uredniško vsebino, s čimer vaš oglas postane še bolj relavanten za občinstvo.

Veseli nas, da se zanimate za oglaševanje v eni od naših edicij. Vse informacije in cenike lahko pridobite preko v nadaljevanju priloženih PDF datotek. Vsi objavljeni ceniki so trenutno veljavni ceniki, do spremembe na tej strani (ne glede na letnico). Stalne kupce bomo o spremembah obvestili tudi pisno. Zahvaljujemo se za razumevanje. 

CITYMAGAZINE.SI je sodobno zasnovana spletna stran, ki zadovolji tudi najzahtevnejšega obiskovalca. Vsebinsko je namenjena urbani populaciji, ki sledi svetovnim trendom in novostim. Populaciji, ki živi z internetom preko osebnih računalnikov, tablic in pametnih telefonov, s katerimi dostopajo do aktualnih informacij v vsakem trenutku in na vsakem kraju.

CityMagazine.si sodeluje v raziskavi MOSS – uradno merjenje obiskanosti spletnih strani v Sloveniji. 

Kontakti oddelka trženje: 

E-mail: oglasi@citymagazine.si

Janja Prijatelj
Head of sales / vodja trženja
Tel: 01/ 600 55 70
Mob: 041/ 788 889
janja.prijatelj@citymagazine.si

Jan Macarol
Vsebinsko oglaševanje
Tel: 01/ 600 55 77
Mob: 031/ 640 092
jan.macarol@citymagazine.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.