fbpx

Nadaljevanje ogleda arhiva

Pregled starejših objav

Rimac Nevera
Pred petnajstimi leti je bila ideja o vrhunskem hrvaškem hiperšportnem avtomobilu precej oddaljena fantazija. Leta 2009 pa je Mate Rimac ustanovil Rimac Automobili in začel pisati novo poglavje v svetu avtomobilizma. Zgodba se je začela z rekordnimi dosežki v električni predelavi BMW serije 3 in se nadaljevala z Nevero, ki je leta 2021 osvojila svet. Da bi obeležili svojo petnajsto obletnico, Rimac predstavlja ekskluzivno serijo Nevera 15th Anniversary Edition. Prva od devetih enot bo predstavljena na Goodwood Festival of Speed 2024 in že zdaj vzbuja ogromno zanimanja.
Ste se kdaj spraševali, zakaj nekateri moški začnejo migati z repom in bežati, ko se pojavi močna ženska? No, razkrivamo vam skrivnosti teh ubežnikov – morda boste celo našli razlog za smeh ali dva. Tukaj je sedem razlogov, zakaj močne ženske v moških zbujajo mešanico občudovanja in strahu. Pripravite se na dozo humorja in ironije! Torej - zakaj se moški bojijo močnih žensk?!
Ko rečemo "zbogom," se ne poslavljamo samo od osebe, mesta ali sanj. Poslavljamo se tudi od dela sebe, ki je bil povezan s tem, kar izgubljamo. To je lahko strašljivo, kot da bi izgubljali kos svoje duše. A ravno v tej izgubi se skriva potencial za nekaj novega, neznanega, a izjemno dragocenega. Vsako slovo je kot prehod skozi vrata, ki nas vodijo v nov svet priložnosti, če smo le pripravljeni pogledati onkraj bolečine.
Pitje mrzle vode je za mnoge osvežujoče, še posebej v vročih poletnih mesecih. Vendar pa se pojavlja vse več raziskav, ki opozarjajo na potencialne nevarnosti te navade. Zakaj je torej mrzla voda lahko škodljiva za vaše telo in katera temperatura vode je najprimernejša za pitje? Raziskali smo mnenja strokovnjakov in tradicionalne prakse po svetu, da bi ugotovili, zakaj bi morda morali razmisliti o zamenjavi mrzle pijače s toplejšo alternativo.
Predstavljajte si svet, kjer vaš telefon ne samo sledi vašim korakom, ampak jih tudi predvideva in vam pomaga pri vsakem koraku. Samsung najnovejša Galaxy Z serija prinaša prav to. Galaxy Z Fold6 in Galaxy Z Flip6 nista le estetsko dovršena, ampak sta opremljena z napredno umetno inteligenco, ki vam olajša življenje na načine, ki si jih prej niste mogli predstavljati. Od pisanja zapiskov do organiziranja potovanj in profesionalnega urejanja fotografij – ti telefoni so vaši novi pametni pomočniki.
Poletni dopust je čas za sprostitev in pobeg iz vsakodnevnega vrveža, vendar pa lastnike sobnih rastlin pogosto skrbi, kako bodo njihove ljubljenke preživele brez njihove oskrbe. Na srečo obstaja več preprostih in učinkovitih metod, s katerimi lahko zagotovite, da bodo vaše rastline dobile dovolj vode tudi, ko vas ni doma. V prispevku vam razkrivamo nekaj najboljših trikov in nasvetov za avtomatsko zalivanje rastlin med vašo odsotnostjo.
Razpad partnerske zveze lahko pusti globoke čustvene sledi in občutek osamljenosti, ki za mnoge predstavlja velik izziv. Kako se soočiti z novo pridobljeno samoto in jo preoblikovati v obdobje rasti in samospoznavanja? V prispevku vam razkrivamo kako lahko po razpadu zveze najdejo mir v samoti, ne da bi se počutili osamljeni.
Cadillac Escalade 2025
Cadillac, ikonični proizvajalec luksuznih vozil, se pripravlja na lansiranje posodobljenega bencinskega modela Cadillac Escalade 2025. Ta nadgradnja prihaja kmalu po razkritju njihovega novega električnega modela Escalade IQ, kar prinaša sveže oblikovne elemente in napredno tehnologijo, obenem pa ohranja zmogljivostne lastnosti, ki jih ljubitelji te znamke pričakujejo.
Pasji lastniki, ki želijo poleti preživeti prijeten dan ob morju, se pogosto soočajo z izzivom iskanja plaž, kjer so njihovi štirinožni prijatelji dobrodošli. Izpostavljamo dve najbolj luksuzni in prisrčni pasji plaži na Jadranu: Monty's Dog Beach v Portorožu, Crikvenici in na Rabu. Vse tri lokacije nudijo vrsto storitev, ki zagotavljajo nepozabno izkušnjo tako za pse kot njihove lastnike.
Poletne vrtne zabave so popolna priložnost za druženje s prijatelji in družino, uživanje v dobri hrani ter ustvarjanje nepozabnih spominov. Organizacija takšne zabave zahteva nekaj premišljenega načrtovanja, da zagotovite, da se bodo gostje počutili prijetno in zabavno. V prispevku predstavljamo nekaj ključnih elementov za organizacijo najboljše poletne vrtne zabave, od izbire gostov, priprave hrane in pijače, do ustvarjanja pravega vzdušja
toksična mati
Odnos med materjo in otrokom je pogosto zapleten in poln čustvenih vrtiljakov. Toda kaj, če je vaša mati tista, ki povzroča večino teh nihanj? Toksične matere lahko otrokom povzročijo neizmerno čustveno škodo, ki se odraža v odraslosti. V nadaljevanju vam predstavljamo deset znakov, ki lahko kažejo, da vas je vzgajala toksična mati.
sociopat
Odkrivanje, da je vaš partner sociopat, je lahko šokantno in zastrašujoče. Sociopati so mojstri manipulacije in pogosto se na začetku razmerja zdijo šarmantni in karizmatični. Vendar pa se njihova resnična narava počasi razkriva skozi vrsto zaskrbljujočih znakov, ki jih ne smete zanemariti. Prepoznajte te opozorilne znake, preden bo prepozno.
Hrvaška, s svojo slikovito obalo, kristalno čistim morjem in bogato kulturno dediščino, privablja obiskovalce z vsega sveta. Da bi vaša izkušnja bila resnično nepozabna, smo pripravili seznam najboljših hotelov, ki združujejo razkošje, udobje in edinstven čar. Odkrijte, kje bivati za popolne počitnice na tem čudovitem koščku Jadrana. To so najboljši hoteli na Hrvaškem!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.