Svoje znance, prijatelje ali družinske člane popeljimo v svetovno znano Toskano kar s kuhinjo. S Kavalovimi mojstri bomo iskali navdih v ovčjem siru (pecorinu), vinu chianti, crostinih ... Pripravili bomo še zrezek po florentinsko, pecivo iz sadja, lešnikov in začimb (panforte) ter pecivo z mandlji ...
イベント
Pomlad je sinonim za pečene dobrote z žara, druženja s prijatelji in uživanje na prostem. Mimo nekaj kulinaričnih skrivnosti se bomo tokrat, skupaj z izbranimi vini in uradno vodo dogodka Jamnico, podali kar v preverjene užitke: čevapčiči, ražnjiči, pleskavice, pečene bučke … Določene navade so pač predobre. ...
V svet sladic bomo vstopili prek babičinih receptov, te pa dopolnili z novimi sladkimi dobrotami. Doma pečeni piškoti, kolači ali prava babičina potica se bodo na mizi družili z muffini, torticami, presnimi tortami … Užitke, moderne ali tradicionalne, bomo poglobili z izbranimi ...
私たちは、秋に庭園や果樹園から採れる珍味を使って、カヴァルのマスターとベルヴィンワインスクールのロバート・ゴルジャックとの料理会議の新しいシーズンを開始します。サラダや野菜の付け合わせに野菜を使用するほぼ無限の可能性、そして無限の数のフルーツデザート...
Na naslednji City kuharski akademiji bomo pod budnim očesom kuharskih mojstrov iz Kaval Groupa v salonu Elementare, z kuhinjskimi aparati Gorenje, odkrivali strasti vegetarijanske kuhinje. Za vse vegetarijance in ljubitelje zelenega se bomo naučili pripraviti odlično vitaminsko juho z dodatkom Knorrove zelenjavne juhe, mariniran ...
Zadnjo sredo v februarju smo zakorakali v novo sezono City kuharskih akademij – City Chef, kjer smo in bomo skupaj kuhali v prodajno-razstavnem salonu Siemens, še vedno pod vodstvom Kavalovih kuharskih mojstrov in g. Roberta Gorjaka iz vinske ...
City Magazine začenja novo sezono kuharskih akademij, v že utečeni zasedbi. Kavalovi kuharski mojstri in vinski mojster Robert Gorjak iz vinske šole Belvin, nas bodo še naprej vodili po kulinaričnih destinacijah v razstavnem salonu Siemens. Tokrat bomo kulinarično bogato jesen začinili z gobami, s kostanjem, ...
Aprila smo City kuharski akademiji obujali čas, ko so nas babice razvajale z domačimi dobrotami. V razstavnem salonu Siemens smo ob ekipi Kavalovih kuharskih mojstrov in s pomočjo sladkih dobrot iz Naturete pripravili piškote, torte in različne biskvite. Za ...
Včasih je za prijeten romantičen večer dovolj že odličen izbor okusnih sladkih presenečenj. Tako smo na julijski City kuharski akademiji skupaj s kuharskimi mojstri iz Kaval Groupa v salonu Elementare, s kuhinjskimi aparati Gorenje, odkrivali prvovrstne čare ...
5月のシティ・クッキング・アカデミーでは、シーメンスのショールームでカヴァルのシェフのチームとともに、料理の世界で真珠とみなされている白と黒の塊茎の香りの秘密を学びました。ゼレナは素晴らしい天然産物で私たちを甘やかしました...
V mrzlih zimskih dneh se nam velikokrat priležejo jedi na žlico, a se jih večinoma lotimo le s težavo, saj mislimo, da je njihova priprava zahtevna in dolgotrajana. Kuharski mojstri restavracije Angel trdijo ravno nasprotno in to so nam dokazali na novemberski City kuharski akademiji. Ščepec domišljije in ljubezni, ...
Čas okrog Božiča in Novega leta vsi povezujemo z dobro hrano, celo z obilnimi večarjami. Kako se lotiti priprave take večerje, se ob tem kar se da zabavati in se izogniti stresu, na koncu pa ustvariti neustavljivo dobro izkušnjo, smo na decemberski City kuharski akademiji izvedeli od kuharskega mojstra iz restavracije ...