Novo serijo srečevanj v dobri družbi ob hrani in izbranih vinih smo sredi marca začeli z italijansko kuhinjo, kjer le nekaj preprostih sestavin prinaša vedno nove užitke: pice za vse okuse, izvrstne italijanske testenine, oljčno olje, aromatična zelišča, parmezan, tiramisu, espresso. Med drugim nas je kuharski ...
イベント
Na februarski CITY CHEF kuharski akademiji smo spoznavali kulinarične dobrote in okuse Toskane. S pomočjo Boruta Cente, šefa kuhinje restavracije in kavarne Element – Kaval Group, ter poznavalca vin Primoža Brezovca iz Vinoteke Ljubljana smo iskali navdih v ovčjem siru (pekorinu), vinu chianti, crostinih ... ...
春は、おいしい食べ物や飲み物、ピクニック、グリル料理を楽しみながら友人とリラックスした集まりを楽しむ季節です。今年のシティ・シェフ・クッキング・アカデミーでは、いくつかの料理の秘密を通り過ぎて、トップ・ワインのデ・アダミとイベントの公式水ジャムニカとともに、私たちはサラダのマランカニなど、実証済みの楽しみに挑戦しました。
3月のCITY CHEFクッキングアカデミーは、甘い料理であっという間に過ぎてしまいました。 Kavalのシェフの助けを借りて、シナモン入り洋梨の煮込みにカッテージチーズを添えたラビオリ、ラズベリーソルベ、洋梨のクロスタータ、バニラクリーム添えチョコレートスフレを用意しました...そして私たちの味覚をさらに満足させるために...
Novo sezono kulinaričnih srečanj v Miele Gallery smo ob Kavalovih mojstrih in Robertu Gorjaku iz vinske šole Belvin začeli z dobrotami, ki jih z vrtov in iz sadovnjakov prinaša jesen. Skoraj neskončne možnosti uporabe zelenjave v solatah ali zelenjavnih prilogah ter ...
Vonj po poletju in morskih dobrotah je pred vrati. Tako smo tudi mi na tokratni kuharski akademiji skupaj z izbranimi vini in osvežilno Jamnico raziskovali kulinariko morskih globin, obogateno z dišečimi mediteranskimi začimbami. Pripravili smo brancinov carpaccio z limeto, njoke z gamberi in šparglji, pa dagnje in ...
メーデーの休暇中にすでに海を「味わった」かもしれない人は、おそらくおいしい地中海料理を覚えているでしょう。 5月に開催された今年のCITY CHEFクッキングアカデミーでは、カヴァルのマスターシェフたちとスパークリングワインとエビ、スズキなどを飲みながら夏の準備をしました。
Na prvi letošnji kuharski akademiji bomo okušali jedi brez slabe vesti, saj bomo z mojstri pripravili bogate solate, zelenjavne juhe, mesne in ribje jedi ter nizkokalorične sladice. Vse jedi združuje moto "dobro, a vendar ...
Tokratno kulinarično popoldne bomo s Kavalovimi kuharskimi mojstri obujali tiste domače juhe, enolončnice, obare in mesne golaže, ki so nam jih pripravljale že babice. Recepti bodo seveda dobili pridih sodobnega življenjskega stila. Že skoraj zimski mraz nam bo pomagala preganjati Ave in izbor vin vinske šole Belvin. Kot ...
Žive barve, močni vonji in eksotične kombinacije okusov so navdih tokratnega srečanja Kavalovih kuharskih mojstrov in g. Gorjaka iz vinske šole Belvin ter seveda vseh nas, ki na hiter in zdrav način širimo naše poznavanje užitka. Kombinirali bomo alge, čili, ingver, limonino travo, bambusove ...
Utečena ekipa Kavalovih mojstrov in poznavalci vina iz šole Belvin bodo tokrat z nami ustvarjali nekoliko močnejše okuse; preizkusili se bomo namreč v pripravi mesnih jedi. Kuhanje, pečenje in kombiniranje z začimbami in prilogami so lahko vir tisočerih nians, ki razveseljujejo tiste, ki radi uživajo meso, četudi ...
Silvestrovo nas znova postavlja pred dilemo: klasično ali moderno? Pri CITY CHEF kuharski akademiji smo se odločili za sintezo s pridihom klasike. Tradicijo, kot so lepo pogrnjena miza, sveče, babičin porcelan, predjed ali dve, bogata glavna jed in za konec šampanjec ter sladke pregrehe bomu ustvarjali z ...